in

’Man steekt andere ouder op schoolplein met schroevendraaier’

LEIDSCHENDAM – Bij een vechtpartij voor het Kindcentrum De Waterlelie in Leidschendam zijn twee mannen lichtgewond geraakt, schrijft Omroep West. De vechtpartij begon volgens getuigen met een vuistgevecht, waarna een man de ander met een schroevendraaier in zijn nek stak. De man is samen met zijn vrouw – die hem hielp – aangehouden. Beide mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht. Eén man had een hoofdwond.

Ze kregen ruzie toen ze stonden te wachten op hun kind, zo vertellen getuigen aan Omroep West. Het begon bij een vuistgevecht tot een van de mannen een schroevendraaier pakte en daar de ander mee in de nek stak.

Lees ook  Megan verminkt nadat haar wenkbrauwen met een Marker Pen in een beauty salon zijn gedaan

Dit zorgde voor geschrokken omstanders. ,,Ik tril er gewoon van”, zegt een vrouw die het zag gebeuren. Ze zag hoe het incident zich voor de deur van de school voltrok. ,,Ik ken die vaders niet persoonlijk, maar ik weet dat zij een langslepende ruzie hebben. Ze bedreigen elkaar vaak en staan schreeuwend bij elkaar voor de deur. Gisteren maakten ze ruzie in de gang van de school. En nu dus in de straat voor het Kindcentrum.”

Lees ook  Politie lost schoten bij AZC, een gewonde

Medeplichtig
De vrouw van de man die iemand met een schroevendraaier stak, pakte deze na het incident van hem af, vertelt een ooggetuige. ,,De politie heeft er lang naar gezocht en ontdekte uiteindelijk dat zij hem had verstopt. Dat maakt haar medeplichtig. Straks is hun kindje allebei de ouders kwijt!’, stelt een moeder voor de school.

Gelukkig waren de kinderen al binnen, benadrukken de moeders. Dus hoefden zij het incident niet te zien. De basisschool wil tegen Omroep West niet zeggen wat er precies is gebeurd.

Boer Jouke vrijgelaten en reageert: ’Ineens pang in mijn rechteroor’

Klein meisje (1) zwaargewond na val van bovenste verdieping flat in Tiel