in

Man smeert pindakaas op jongeheer, hond heeft geen zin en eet jongeheer op

Even een gratis tip voor elke man: smeer geen pindakaas op je jongeheer, zeker niet als er toevallig een hond in de buurt is.

Een 22-jarige man uit het Schotse East Lothian had het briljante idee om dat wél te doen en nu is hij de sjaak, want meneer heeft niet langer een zaak.

Lees ook
Notoire wildplasser actief in Nederland: tuinsets en auto's ondergezeken

De jongeman werd met zonder jongeheer gevonden in een plas bloed, waarna hij naar het ziekenhuis in Edinburgh werd gebracht.

Daar hield men hem in een kunstmatige coma, maar zijn bruingepunte lans en zijn met nootjes besmeurde noten konden niet gered worden: de hond had ze opgegeten.

Doorgaans het slechtste excuus van kinderen die hun huiswerk niet hebben gemaakt, maar in dit geval was het toch echt zo.

Lees ook
Agent ziek thuis nadat verdachte gigantische scheet in gezicht laat…

De man was alleen met een Olde English Bulldogge, een soort gekruiste bulldog, op het moment dat hij de opvallende hondensnack voorbereidde.

De hond heeft niet lang kunnen genieten van het maaltje, want met toestemming van de eigenaar heeft men het dier in laten slapen. De vraag van de dag mag na dit alles duidelijk zijn: wat geef jíj je hond zoal te eten?

Babyshower loopt volledig uit de hand na ruzie over cadeaus: drie mensen neergeschoten

Vrouw laat man na ruzie op bank slapen. De volgende morgen treft ze hem dood aan