in

Man rijdt onder invloed van talud en toont zelfgeknutseld rijbewijs

De politie heeft in Sprang-Capelle de auto van een 84-jarige man in beslag genomen nadat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat en bleek al geruime tijd niet meer in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Lees ook
Ambulancebroeders gestompt in de buik, uitgescholden en gefilmd door omstanders

De bejaarde man uit Rotterdam raakte in de problemen toen hij de controle over zijn voertuig verloor op de Bevrijdingsweg in Sprang-Capelle. Zijn auto kwam van het talud af en kwam tot stilstand vlak bij een sloot.

Toen de gealarmeerde agenten hem om zijn rijbewijs vroegen, overhandigde hij een zelfgemaakt en geplastificeerd document. Het bleek dat zijn echte rijbewijs al twee jaar geleden ongeldig was verklaard, zoals gemeld door Omroep Brabant.

Lees ook
Man stopt volledig met masturberen gedurende 700 dagen en krijgt plots ‘superkrachten’

Bovendien testte de man positief op het gebruik van verboden middelen. Aangezien dit niet de eerste keer is dat de Rotterdammer op soortgelijke gronden in aanraking komt met de politie, is zijn auto in beslag genomen.

Het is nog niet bekend hoe de man verder zal worden vervolgd en of hij zijn auto terug zal krijgen. Dit zal op een later tijdstip worden besloten.

Vermiste Aart is ‘operationeel specialist’ bij de politie

Jelka (38): ‘Ik betrapte mijn man met een andere vrouw op onze vakantie’