in

Rick moet onder druk van zijn vrouw dagelijks seks hebben met schoonzus

De hoogste tijd voor een nieuw opmerkelijk verhaal op de zondag. Uiteraard komen de vreemdste en meest opmerkelijke verhalen altijd uit Amerika.

In een van de realityshows gaat het om ‘Extreme Sisters’. En dat deze zussen flink Extreme zijn dat weten we wel zeker.

Het gaat om Brooke en Baylee, die een hele sterke band hebben. Zo sterk dat ze altijd in hetzelfde bed hebben geslapen.

Lees ook
GTST-Actrice Robin Martens plaatst gewaagde foto’s in laag uitgesneden jurkje!

Zussen moeten samen slapen
Hun hele jeugd hebben de zussen samen geslapen. Ook toen ze in de twintig waren. Brooke vertrok uiteindelijk uit huis toen ze haar man Denver leerde kennen.

Rick Denver en Brooke gingen gezellige samenwonen, maar hij wist nog niet dat hij er meteen de zus van Brooke bij zou krijgen. Binnen de kortste keren woonde Baylee namelijk ook bij het stel.

Het idee dat jouw schoonzus bij jullie komt wonen is al apart, maar het gaat nog veel verder. Brooke en Baylee willen altijd samen slapen en daarom komt zus Bayle elke nacht bij het getrouwde koppel in bed liggen. Denver heeft hier vrij weinig over te zeggen zoals je al zou verwachten.

Lees ook
’Lading menselijke poep uit vliegtuig bedekt man en tuin’

Rick Denver is niet blij
Rick Denver is er helemaal niet gelukkig mee. Hij heeft zelf geen toestemming maar Baylee komt er elke nacht bij kruipen.

Schoonzusje ligt zelfs in het midden. Dat helpt natuurlijk niet voor een intense relatie. Het lijkt ons vooral heel erg ongemakkelijk.

Brooke vind dat Denver niet zo moet zeuren: “Je raakt ze ‘s nachts toch amper tot niet aan. Dit bed is gewoon meer dan groot genoeg voor die personen.” Bekijk de aparte gezinssamenstelling hieronder:

69-jarige Michelle zit op OnlyFans en is dol op haar job: ‘Ik slik’

Ben jij ooit ‘per ongeluk’ van bil gegaan met de zus van je vriendin? Patrick vertelt hoe hem dit overkwam