in

Man met meeste piercings ter wereld heeft er 278 in zijn slurf – mensen schrikken als hij zijn broek uittrekt

Lichaamsaanpassingen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Het kan van alles zijn, van piercings tot tatoeages en zelfs brutale dingen zoals huiduitbreiding en plastische chirurgie.

De menselijke verbeelding kent geen grenzen.

Laatst schreven we over Andrea Ivanova, die haar lippen door verschillende ingrepen veranderde – en ze zijn nu vier keer zo groot als oorspronkelijk. Ze is echter niet de enige ter wereld die tot het uiterste gaat om een unieke uitstraling te krijgen.

Nee, een man uit Duitsland lijkt veel te weten als het gaat om lichaamsmodificatie. We hebben het over Rolf Buchholz, een man met 480 piercings in zijn lichaam.\

Hij is ’s werelds meest gepiercete man, volgens Ladbible.

De meest gepiercete man ter wereld

Elk jaar, meestal in november, komen tatoeëerders samen om elkaars kunstwerken te bespreken, te ontwikkelen en te bestuderen op de Brusselse tatoeageconventie in België.

Lees ook
‘Ik ontdekte dat mijn man stiekem zijn diarree verzamelt in potten, wat moet ik nu doen?’

Het is een uitstekende gelegenheid voor diegenen die hun nieuwste tatoeages willen laten zien of een nieuwe willen laten zetten door enkele van ’s werelds meest gerenommeerde kunstenaars.

Lees ook  Robert Jensen haalt keihard uit naar Peter van der Vorst

Bovendien heeft het evenement een selectie van prijzen in verschillende categorieën voor alle artiesten die het evenement bijwonen.

Natuurlijk was Rolf Buchholz een van de grootste attracties op de conventie van vorig jaar. Hij pronkte met zijn nieuwste “body modifications”, maar wat de meeste aandacht trok waren de felle hoorns ver op zijn voorhoofd.

Deze Duitse man heeft in totaal 480 piercings – en 278 daarvan zitten in zijn meest edele deel, met het World Guinness Record voor de meest gepiercete man.

De kunst in zijn lichaam ziet er echter verrassend schoon uit als hij voor de bovenstaande foto’s poseert – hoewel zijn privé-delen niet zichtbaar zijn.

94 piercings in zijn mond

In een interview in 2017 onthulde Rolf dat de vele metalen stukken die op zijn lid vastzitten, echter geen significante invloed hebben op zijn s*ksleven.

Lees ook
Mieke (27) verdient 10.000 euro per maand via Instagram

“Het is helemaal geen probleem. Ik heb de piercings al zo lang; als er een probleem was, zou ik er al lang van af zijn.”

De tatoeëerder heeft ook 94 piercings rond zijn mond en lippen. Het klinkt alsof het misschien moeilijk is om te eten met zoveel spullen onderweg.

Maar de enige problemen die Rolf lijkt te ervaren, beweert hij, gebeuren meestal op vliegvelden. En niet voor de reden die je misschien denkt.

In 2014 werd hem volgens zijn verklaring de toegang tot de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) geweigerd vanwege zijn vreemde verschijning.

“Ze dachten dat ik een zwarte magiër was,” zei Rolf.

Zo zag Rolf er vroeger uit:

Wat vind je hiervan? Heeft Rolf gelijk over het volgen van zijn dromen, of is het waanzin?

Voel je vrij om ons je mening te geven in het commentaargedeelte van Facebook, of deel dit geweldige verhaal met je vrienden!

Poepmessen bestaan tegenwoordig en blijkbaar hebben meer gezinnen het dan je denkt

Daar is ‘ie weer: het matje is anno 2023 weer helemaal hip