in ,

Man laat zich in 23 operaties ombouwen tot Superman

Als je jezelf laat ombouwen, doe het dan ook goed. Dat zal ongeveer het motto zijn van Herbert Chavez.

De 37-jarige Filipijn is in de loop der jaren getransformeerd tot Superman. Het enige wat hij nog niet kan, is vliegen.

Chavez is 18 jaar bezig geweest met de transformatie van iel mannetje tot superheld. In die tijd is hij 23 keer onder het mes geweest, onder meer voor operaties aan zijn oogleden, jukbeenderen, neus en kin.

Daarnaast draagt de man, die op zijn vijfde verliefd werd op de televisieserie Superman, standaard blauwe contactlenzen.

Lees ook  'Toen Luna (9) hoorde dat ze zou doodgaan, zei ze: Jammer. Ik heb zo mijn best gedaan'

De operaties hebben Chavez in totaal 6.200 euro gekost. Met een gemiddeld uurloon van omgerekend 1,25 euro per uur is dat in de Filipijnen een fortuin.

Chavez is overigens niet helemaal geslaagd in zijn plan, hij wilde namelijk ook ‘stalen’ spieren hebben.

Artsen weigerden stalen platen bij hem in te brengen, nadat ze hadden ontdekt dat Chavez zichzelf heeft geïnjecteerd met de illegale fillers van het merk MesoLipo.

De Filipijnse Superman doet er volgens de artsen verstandig aan om aan de lijn te doen. “Een gespierd lichaam krijg je door te sporten en gezond te eten, niet door het inbrengen van stalen platen”, zegt dr. Dubrow, die de rare bulten op zijn buik toeschrijft aan de illegale injecties, tegen Daily Mail.

Lees ook  Man woont gratis in villa van bejaarde vrouw, maar sluist als ’bedankje’ tonnen achter haar rug om weg

Chavez, die toegeeft verslaafd te zijn aan chocolade, betreurt het feit dat de artsen niet mee willen werken aan zijn ‘abs of steel’.

Wereldrecordhouder
Naast zijn fysieke uitingen is Chavez ook een behoorlijke verzamelaar. Sinds 2012 staat hij bij Guinness World Records te boek als de grootste verzamelaar van alles wat met Superman te maken heeft.

Meisje (2) dompelt zichzelf onder in witte verf en loopt door huis

Vrouwen opgelet! Je kunt nu Minions-maandverband kopen!