in

Man in elkaar geslagen om kledingstijl

Afgelopen vrijdag 19 april even voor middernacht werd aan de Koningstraat in Haarlem een jongeman aangesproken op zijn kledingstijl. Vlak daarna werd hij vastgepakt, uitgescholden en mishandeld. Heeft u die avond iets opmerkelijks gezien aan de Koningstraat dat het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de politie.

Het slachtoffer wandelde die avond terug naar huis toen hij werd aangesproken door drie personen: twee mannen en één vrouw. Er werd aanstoot genomen aan de extravagante kleding van het slachtoffer. Op basis daarvan werd de geaardheid van het slachtoffer ingevuld door de daders. Na wat opmerkingen die het slachtoffer niet begreep omdat hij de Nederlandse taal niet spreekt werd hij uitgescholden en geslagen.

Lees ook
Blondine wil 10 keer een vrij partij per dag, maar haar vriend trekt het niet meer

Het gaat om drie verdachten, twee mannen en een vrouw. Alle drie hebben een lichte huidskleur. De twee mannen zijn tussen de 18 en 23 jaar oud, tussen de 1.80 en 1.85 meter, waren donker gekleed en hadden geen gezichtsbeharing. Ook de vrouw wordt geschat tussen de 18 en 23 jaar, zij had blond lang haar in een paardenstaart, goudkleurige oorringen en droeg een grijze jas met een bontkraag.

Lees ook
Met deze bureaustoel kan je horizontaal liggen om dutjes te doen op kantoor

De politie doet onderzoek en is nog op zoek naar getuigen. Heeft u meer informatie of heeft u camerabeelden van die bewuste avond? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Dit betekent het wanneer je een man met één geverfde vingernagel ziet

14-jarig meisje dat gewond raakte bij ongeluk op A58 is overleden