in

Man heeft gênante aandoening: ejaculeert uit achterwerk en laat winden uit geslachtsdeel

Uit je geslachtsdeel komt urine en uit je achterste komen uitwerpselen. Maar wat als het plots omgekeerd is? Het lijkt een gore nachtmerrie, maar een 33-jarige man maakte het echt mee.

Het merkwaardige geval van de man, wiens identiteit onbekend blijft, wordt beschreven in een onderzoek artikel in het vakblad Cureus. De patiënt ging naar de dokter toen hij vijf dagen last had van pijn aan zijn teelballen.

Lees ook
Weekendje weg? In dit hotel slaap je letterlijk en figuurlijk tussen de giraffen

Daarbij vertelde hij dat er al twee jaar een ”aanzienlijke hoeveelheid” urine en sperma uit zijn rectum kwam. Uit zijn geslachtsdeel kwamen er dan weer scheten en urine gemengd met uitwerpselen.

Katheter
Na grondig onderzoek bleek dat de arme man last had van een zogenaamde ”rectale prostaatfistel”.

Dat betekent dat er een ongewone verbinding was tussen zijn prostaat en zijn rectum, waardoor er sperma en urine naar zijn rectum kon vloeien en uitwerpselen naar zijn prostaat.

Die verbinding ontstond niet zomaar: twee jaar geleden had de man drie weken in coma gelegen als gevolg van een overdosis drugs.

Lees ook
Monica Geuze showt fenomenaal lichaam in bikini

Tijdens die coma kreeg hij een katheter, en die zou een gat tussen zijn prostaat en rectum hebben gemaakt.

Operatie
De auteurs van het onderzoek wijzen erop dat ze geen weet hebben van het bestaan van tweede geval van een rectale prostaatfistel na de plaatsing van een katether, maar stellen dat het ”van cruciaal belang is voor clinici om de talrijke mogelijke complicaties te herkennen die vaak een bijzaak worden voor veel zorgverleners.”

Een chirurgische ingreep kon de 33-jarige man van zijn zeer vervelend probleem verlossen. «De patiënt herstelde met slechts een licht verminderd ejaculatievolume over enkele maanden», staat te lezen.

Remco (23) heeft twee sugarmommy’s: “Vrienden noemen me een golddigger”

Dronken vrouw verzet zich hevig en laat scheten bij arrestatie na ongeluk