in

Man gluurt door raam bij meisje (10), vader schiet man lek

Een man die zijn geslachtsdeel aan een 10-jarig Amerikaans meisje zou hebben laten zien, is na een worsteling door de vader van het slachtoffer neergeschoten.

Het begon allemaal bij een harde gil vanuit de kamer van het kind. Een man bleek buiten voor haar raam met zichzelf bezig te zijn. Hij zou bij haar naar binnen hebben gegluurd, zeggen de ouders tegen Amerikaanse media.

Het koppel besloot om gewapend de man te confronteren. Hij zou dronken zijn geweest. De vader droeg hem op om op de grond te gaan liggen, maar dat weigerde hij.

Lees ook  ’Zoon eet eigen moeder op en voert haar aan de hond’

De moeder hield de verdachte verder onder schot, terwijl haar man bij een benzinepomp de politie belde.

De verdachte wist echter het wapen van de vrouw te ontfutselen en nam plots háár onder schot. Dat zag de echtgenoot, waarop hij de verdachte zonder aarzeling neerschoot.

De vermeende gluurder werd zeker drie keer geraakt. Hij heeft het wel overleefd, meldt de plaatselijke politie.

De naam van de man is niet bekendgemaakt. Het incident wordt nog verder onderzocht. De ouders beschikken beiden over de juiste papieren voor het bezitten en gebruiken van wapens.

Lees ook  Brand in Anderlecht eist nog twee slachtoffers: vader en dochter (14) levenloos aangetroffen

„We wilden hem helemaal niet neerschieten”, reageert de moeder tegen KPRC-TV. „We waren aan het wachten op de politie om hem op te laten pakken, want ik ben er zeker van dat als hij dit bij mijn kinderen doet, hij hier nog veel meer andere kinderen mee lastigvalt.”

Ze voegt daaraan toe dat ze „bidden voor de verdachte en zijn familie.”

Volwassenen vanaf vandaag strafbaar als zij drankje delen met kind: 100 euro boete

Meisje (2) verliest bloed en moet naar ziekenhuis – moeder waarschuwt voor dodelijke gevaar in huis