in

Man dood na hartaanval door seks met prostituee

Een 65-jarige man uit Duitsland is overleden aan een hartaanval nadat hij s*ks heeft gehad met een prostituee, meldt de krant The Daily Mirror.

Wolfgang Eggers bezocht elke week de 29-jarige Katerina Novakova uit Tsjechië. Hij haalde haar op met zijn auto in Domazlice, een dorpje net over de grens van Duitsland en Tsjechië.

Nadat de twee s*ks hadden gehad, reed Eggers Novakova terug naar huis door de bossen in de buurt. Terug in het dorp aangekomen werd hij plots onwel en ramde de wagen tegen een muur.

Lees ook
Vrouw trouwt met pop en bevalt van zijn ‘kind’: “Werd zwanger omdat hij geen condoom gebruikte”

De politie dacht aanvankelijk dat Eggers was overleden aan de impact van de botsing, maar na de vondst van viagrapillen in het dashboardkastje, lippenstift en de verklaring die Novakova had afgelegd, werd al snel de conclusie getrokken dat hij was overleden aan een hartaanval.

Ook de binnenkant van de auto was nog volledig intact, wat bij een dodelijk ongeval hoogst onwaarschijnlijk lijkt.

De hevige inspanning moet de man teveel zijn geworden, bleek na autopsie. Er wordt nog onderzocht of de prositutee strafbaar is wegens nalatigheid, niet zorgvuldig handelen en het verlaten van de plek van een ongeluk.

Lees ook
Deze moeder likt haar 21-jarige dochter elke dag wakker: ‘Ik vind het geweldig dat mama mij likt’

De politie kwam na het ongeluk pas na lang rondvragen uit bij Novakova. Waarom zij zelf niet naar de politie is gestapt is niet duidelijk:

,,Ze heeft veel informatie over de toedracht van het ongeval die ons een heel eind had kunnen helpen.”

,,Het was een zeer hoffelijke man,” vertelt Novakova. ,,Hij bezocht mij minstens één keer per week. We reden terug nadat we klaar waren, toen hij plotseling met de ogen rolde, zijn hoofd op het stuur liet vallen en de auto tegen de muur reed.”

Man overleden na seks met paard

Vader vermoordt 17-jarige dochter omdat ze verliefd was op moslim