in

Man deed 62 jaar alsof hij doof was om niet naar zeurende vrouw te luisteren

Vrouwen staan er om bekend wel eens flink te zeuren. Het kunnen de kleinste dingen zijn, van het weer tot haar haren die niet perfect zitten.

Vaak kunnen we er wel tegen maar af en toe heb je er gewoon even geen zin in. Dit gevoel had Barry ook en daarom bedacht hij een hele bijzondere, maar enorm effectieve, manier om er vanaf te komen.

Doof vanwege zeurende vrouw
Barry besloot namelijk te doen alsof hij langzaam doof aan het worden was. Barry kon er echt niet meer tegen.

Lees ook
Nieuw: koop een scheet in een potje

Normaal gesproken is dat het moment waarop je zoiets bespreekbaar maakt, of misschien zelfs nadenkt over een scheiding.

Maar Barry dacht daar anders over en bedacht een slinkse truc. Hij deed alsof hij steeds dover werd en binnen de kortste keren hadden ze geen gesprekken meer. Met handgebaren communiceerden ze nog, maar daar bleef het bij.

Wat Barry niet had verwacht is dat na verloop van tijd zijn vrouw de gebarentaal helemaal onder de knie had. Op dat moment besloot Barry ook maar te doen alsof hij langzaam zijn zicht aan het verliezen was.

Kinderen en kleinkinderen

Lees ook
Moeder van bijna 40 is gek op jonge jongens en eet hun poep

Pas na 62 jaar kwam zijn vrouw erachter dat ze te maken had met een ijzersterke acteur. De arme vrouw. We kunnen Barry wel nomineren voor een Oscar. Barry’s advocaat zei over het volgende:

“My client is pretty quiet and not very talkative, but his wife is annoyingly chatty. If he hadn’t faked being deaf, they would have divorced 60 years ago. In a way, he did it for her and for his family.”

Het bizarste is nog wel dat de man niet alleen zijn vrouw voor de gek hield, maar ook zijn kinderen en kleinkinderen.

Het stel kreeg maar liefst 6 kinderen en die hebben inmiddels 13 kleinkinderen. Allemaal geloofden ze dat Barry doof was.

Onderzoek: Leven met een vrouw met een ‘maatje’ meer maakt je tien keer gelukkiger!

Deze vrouw laat zien wat haar ongesteldheid elke maand met haar lichaam doet