in ,

Man bouwt eiland om ex-vriendin terug te winnen

Het privé-eiland is gebouwd door een 30-jarige man die alleen bekend is onder zijn achternaam Xu, die al zijn spaargeld gebruikte voor de extravagante stunt.

Hoewel het gebaar er niet in slaagde het hart van zijn ex-vriendin terug te winnen, is het nu een magneet geworden voor andere stellen die op zoek zijn naar een romantische plek om elkaar te ontmoeten.

Het is nu een populaire toeristische attractie geworden in het dorp Hetou, de stad Yingde, in de Zuid-Chinese provincie van Guangdong.

13.000 euro!
Het echtpaar trok de stekker eruit nadat Xu naar het platteland in zijn geboorteplaats was verhuisd om voor zijn bejaarde ouders te zorgen, terwijl zijn vriendin in de stad bleef.

Maar diepbedroefde Xu was er niet klaar voor dat dat het einde zou zijn, en besteedde meer dan honderdduizend yuan (13.000 euro) aan de magische make-over van een klein verlaten eiland. Hij huurde zelfs een team in om een ​​boogbrug te bouwen die naar de romantische plek leidt.

Lees ook  Baby’tje laat artsen verbijsterd achter als ze zonder alle vier de ledematen geboren wordt

Het eiland, dat een oppervlakte van slechts 20-30 vierkante meter beslaat, is volledig bedekt met roze vegetatie – waaronder roze gras en de bloeiende perzik- en kersenbomen, die een symbool zijn van liefde in de Chinese cultuur.

Het heeft ook een schommel in het midden van het eiland, samen met een pad dat is geplaveid met hartvormige stenen.

Wij weten niet wat er nog meer moet gebeuren om je vrouw of vriendin te overtuigen om hier naar toe te gaan.

Pijnlijke afwijzing
Nadat hij in december met het project was begonnen, voltooide Xu het eiland in januari. Zijn ex-vriendin zou ontroerd zijn door het mooie gebaar, maar weigerde uiteindelijk bij hem terug te komen.

Ze zei: “Bedankt voor je oprechte toewijding. Je zult iemand vinden die beter is dan ik.” Pijnlijk zo’n afwijzing

Lees ook  Zien: Amy Vol van OG3NE scheurt uit leren broek op het podium!

Xu ziet zichzelf als een timide, introverte persoon die vaak moeite heeft om zijn gevoelens te uiten, wat betekent dat hij zal proberen zijn liefde te tonen door middel van daden in plaats van woorden.

Hij zei: “Ik ben als horoscoop Vissen, dus ik ben een romantisch persoon.” Zijn ex heeft hem misschien afgewezen, maar Xu heeft hij geen spijt van wat hij heeft gedaan.

Opmerkelijke Tinder-bio
Ondanks het feit dat het eiland faalde in zijn oorspronkelijke doel, is het erin geslaagd een populaire romantische plek te worden voor andere stellen, die het hebben gebruikt voor huwelijksaanzoeken en zelfs bruiloftsfotoshoots.

Kijk dan verdient Xu toch nog wat aan zijn gebroken hart. Plus, nu zal Xu in zijn Tinder-bio kunnen opscheppen over hoe hij zijn eigen eiland bezit, wat ongetwijfeld enige interesse zal wekken.

Slecht nieuws voor kickbokslegende Alistair Overeem – Veel sterkte!

9 zaken die je onmiddellijk onweerstaanbaar maken bij de vrouwen