in

Man ‘bedrijft liefde’ met eigen hond in bos ‘om tot rust te komen’

Een prominente professor van de toonaangevende Penn State University in de VS wordt strafrechtelijk vervolgd nadat hij op camera zou zijn betrapt terwijl hij seks had met zijn hond in een openbaar bos.

Dinsdag werd de 64-jarige Themis M. voorgeleid op beschuldiging van geslachtsgemeenschap met een dier, dierenmishandeling, openbare schennis en onfatsoenlijke blootstelling.

Lees ook
Politie valt massaal binnen bij Samantha de Jong: ‘Betrokken bij steekpartij’

De politie doorzocht zijn huis en vond een rugzak die overeenkwam met die gefotografeerd door de camera in het bos, meldt Fox.

De hond van de man, een border collie, werd thuis gevonden. De viervoeter werd ook gezien op camerabeelden. Toen onderzoekers de docent confronteerden, smeekte hij hen naar verluidt om hem te doden.

Lees ook
Dame haalt broek onbekende man naar beneden in supermarkt en proeft even

“Ik ben klaar, ik ben dood, je begrijpt het niet, ik doe het om stoom af te blazen,” zei M. naar verluidt tegen de politie.

De professor in de chemische technologie gaf sinds 1991 les aan Penn State en is inmiddels geschorst. Themis M. wordt op 19 juli terug in de rechtbank verwacht voor een voorbereidende hoorzitting.

Foto’s: Dode man gevonden in water bij naaktstrand

Man (49) verdrinkt in de Maas: ‘Ging achter zijn hond aan tijdens het uitlaten’