in

Man (43) neemt het op voor buschauffeur en wordt meerdere keren gestoken

Rotterdam – Een 43-jarige man uit Rotterdam is dinsdag 22 november jl. rond 19.45 uur lichtgewond geraakt na een steekincident in de bus op het Zuidplein in Rotterdam. De man is nagekeken in de ambulance en voor de zekerheid nog naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook
Rugbyer van Tilburgse club, die tijdens wedstrijd op veld in elkaar zakte, is overleden

Aanleiding van het steekincident was een discussie tussen de buschauffeur en twee jonge mannen die de bus binnenkwamen. Ze bedreigden hem en de chauffeur werd zelfs bespuugd. De 43-jarige Rotterdammer nam het voor de buschauffeur op. De kleinste jongen trok een mes en stak hij de Rotterdammer vervolgens meerdere keren. Gelukkig bleken de verwondingen mee te vallen. De man is wel uit voorzorg naar het ziekenhuis gebracht. De jongens zijn er vandoor gegaan richting het zwembad op de Carnissesingel.

Lees ook
Iedereen in Europa gaat flink betalen voor CO2-uitstoot

Informatie?
Camerabeelden en sporen zijn veiliggesteld. Het onderzoek is in volle gang. De jongens zijn donker getint en droegen donkere kleding. De kleinste jongen had onder zijn hoody een wit shirt met een bruine onderkant. Heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u informatie wat van belang kan zijn voor het onderzoek. Bel dan 0900-8844 of anoniem 0800-7000.

“Ik heb de grootste lippen ter wereld en kan maar niet stoppen om ze nóg te vergroten” (foto’s)

Moeder in tranen nadat mensen haar gehandicapte dochtertje erg belachelijk maken