in

Man (38) vlucht in zijn onderbroek dak op om aan politie te ontkomen

Een 38-jarige man heeft zaterdagmorgen geprobeerd onder zijn arrestatie uit te komen door op het dak van zijn woning in Arnhem-Zuid te klimmen. Hij had nog een gevangenisstraf openstaan.

Een arrestatieteam kwam zaterdag rond 08.30 uur aan in de Biezenlaan in de Arnhemse wijk Immerloo, om de man op te pakken.

Daar had de 38-jarige Arnhemmer geen trek in: toen het team bezig was met het forceren van zijn voordeur, vluchtte hij, slechts gekleed in zijn onderbroek, via een dakraam het dak op.

Lees ook  15-jarige trapt agent van motor in Eindhoven: ‘Zorgelijk waar we mee worden geconfronteerd’

De man wist niet lang te ontkomen aan zijn arrestatie. Op het dak gaf hij zich al snel over waarna hij geblinddoekt en geboeid is afgevoerd naar het politiebureau.

‘Lieve jongen’
Volgens een politiewoordvoerder had de man nog een celstraf openstaan. Waarvoor precies kan de woordvoerder ‘om privacyredenen’ niet zeggen.

Lees ook  Zien: Sarah van Soelen heeft prachtig babynieuws te melden

Omdat de arrestatie zich vroeg in de ochtend voltrok, hebben weinig bewoners iets gemerkt. Directe buren omschrijven de man als een ‘lieve jongen’.

Hij woonde thuis bij zijn ouders en maakte regelmatig een praatje in de straat. Wel zou hij al langer problemen hebben en zou de politie eerder bij de woning zijn geweest.

Moordenaar die vastzat voor doden kind (2) in gevangenis zelf gedood door gedetineerden

‘Duitser laat zich 87 keer prikken om vaccinatiebewijzen door te verkopen’