in

Man (34) opgepakt voor belagen en aanranden vrouw

De zedenpolitie heeft in het onderzoek naar een aanranding in Bergen in december 2021, een 34-jarige inwoner van Bergen aangehouden.

Op zondagmiddag 12 december stapte een vrouw uit de bus in Bergen en liep op het Plein in Bergen in de richting van de Breelaan, toen een onbekende man haar achtervolgde. Toen de vrouw de Guurtjeslaan inliep, probeerde de man een gesprek aan te knopen.

Lees ook  Voorbijgangers vinden twee kittens in dichtgeplakte doos bij grofvuil: ’Hoe kan je?’

Vlak voor de rotonde, ter hoogte van de Boslaan, belaagde de man de vrouw en probeerde haar vast te houden, waarbij hij haar aanrandde. De vrouw wist zich te verweren en wist aan de greep van deze man te ontkomen.

Zij rende hard weg in de richting van de Boslaan. In de Boslaan stond een andere vrouw met een kind. Deze vrouw bekommerde zich om het slachtoffer.

Lees ook  Verloofde helpt voor het eerst mee met huishouden en breekt pardoes been

De zedenpolitie startte een onderzoek en met behulp van camerabeelden, getuigen en opsporingstechnieken kon deze 34-jarige verdachte worden aangehouden. Het slachtoffer is inmiddels in kennis gesteld en de politie dankt iedereen die heeft meegeholpen in deze zaak.

De verdachte is voorgeleid aan de rechter commissaris en mag onder voorwaarden het verdere verloop van de zaak in vrijheid afwachten.

Misvormde hond wordt genegeerd omdat potentiële adoptanten hem ‘te lelijk’ vinden

14-jarige neergestoken op school, verdachte (13) opgepakt