in

Man (22) uit Nijkerk vermist na zwempartij in Italiaans meer

Een 22-jarige man uit Nijkerk is vermist nadat hij vrijdag was gaan zwemmen in het Meer van Bracciano in Italië. Zijn vrienden en de Italiaanse politie zijn naar hem op zoek.

Samuël Boujadi vertrok vrijdag voor een grote zwemtocht over het kratermeer ten noorden van Rome.

Volgens Italiaanse media sloeg een 34-jarige reisgenoot van Boujadi alarm toen hij niet terugkwam. Ze zouden met een tent aan de oevers van het meer hebben gekampeerd.

Lees ook  PostNL stopt met briefje in de bus voor misgelopen pakket

De afgelopen dagen is naar de man gezocht met onder meer een helikopter en een patrouilleboot. De Italiaanse politie gaat ervan uit dat Boujadi is verdronken.

Vrienden zoeken mee
Ook een aantal vrienden zoekt mee, meldt Omroep Gelderland. Met een huurboot speurden vier mannen de afgelopen dagen het meer af. Ook vandaag gaan ze weer het water op.

Lees ook  ‘Sarah van Soelen is een psycho – André Hazes moet echt oppassen’

Op de Facebookpagina van Family Church Nijkerk, een geloofsgemeenschap waar Boujadi en zijn vrienden lid van zijn, geven ze aan dat ook zij denken dat hij is verdronken. Ze hopen zijn lichaam snel te vinden.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft contact met de familie en biedt ondersteuning. De ambassade in Rome onderhoudt de contacten met de lokale autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor de zoektocht.

Ouders hebben niets te zeggen over coronavaccinatie 12-plussers, als die er komt

Jongetje (5) schreeuwt het uit in zwembad, Kijk uit voor deze zwembroeken!