in

Man (20) aangehouden in zedenonderzoek Kanjer Wens

In een zedenonderzoek naar een oud-directeur van stichting Kanjer Wens is woensdag nog een persoon aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Almere die wordt verdacht van seksueel misbruik. Hij zit vast voor verhoor, aldus de politie.

Eerder werd al bekend dat de oud-directeur, een 54-jarige man uit Almere, wordt verdacht van twee gevallen van ontucht in de tijd dat hij directeur was van Kanjer Wens Nederland, een organisatie die dagjes uit organiseert voor chronisch of ernstig zieke kinderen. Voordat hij daar werkte zou hij nog een minderjarige jongen hebben misbruikt.

Lees ook  Het gaat weer flink sneeuwen zaterdag

Vorige week woensdag werd de 54-jarige opnieuw vastgezet nadat hij de voorwaarde van een eerdere vrijlating, namelijk het niet mogen hebben van contact met kinderen, had geschonden. Hij zit momenteel in voorarrest. Rechercheurs onderzoeken recente meldingen en aangiftes en een aantal aangiftes die eerder zijn gedaan.

Op meerdere plaatsen is een doorzoeking gedaan en diverse gegevensdragers zijn in beslag genomen, aldus de politie woensdag.

Lees ook  Moeder waarschuwt andere ouders nadat dochter (4) dodelijke infectie oploopt bij passen nieuwe schoentjes

Kapper toont hoe hij kletskop van 77 er plots 40 jaar jonger laat uitzien na straffe make-over

Mysterie ontrafeld: Dit is de reden dat Amalia op krukken loopt!