in ,

Luie vent blijkt genie te zijn nadat hij sixpack liet tatoeëren op zijn bierbuik (video/foto’s)

Je droomt van een sixpack, maar je bent de fitness kotsbeu en je wil ook af en toe nog een pintje drinken en frietje eten.

Dan hebben we slecht nieuws voor jou want blokjes op je buik is onmogelijk zonder keihard te trainen en een streng dieet te hebben. Althans, dat is toch wat wij dachten.

34-jarige tatoeëer Dean Gunther liet namelijk op TikTok zien hoe een vriend van hem al behoorlijk lang een bierbuikje heeft terwijl hij altijd van die perfecte sixpack droomde. Zijn oplossing? Gewoon de sixpack van Eddie ‘The Beast’ Hall op zijn buik laten tatoeëren.

Lees ook  Honderden bikers willen Sanne escorteren naar examenfeest

Een (pijnlijke) sixpack op amper 2 dagen
Het hele proces was blijkbaar gigantisch pijnlijk en duurde maar liefst 2 fulltime dagen. Het resultaat mag er wel absoluut zijn.

Of je de knappe dames hiermee gaat bedotten, durven we te betwijfelen maar het is voor de luie mannen onder ons alvast wel een inspiratie indien je toch echt die perfecte sixpack wil.

Enige tip is wel dat je enkel je shirt maar half naar omhoog doet. Indien je ook borstkas laat zien, ga je duidelijk wel door de mand vallen.

Lees ook  Ben heeft al 10 jaar een relatie met deze tweelingzussen en hij moet héél hard werken in de slaapkamer

@dean.gunther How to get a 6 pack in 2 days! you tattoo it!my bro was tired of spending hours in the gym, so I gave him a 6 pack tattoo, ready for summer. enjoy#6packtattoo #cosmetictattoos#tattoos#viral#fyp#6pack#6packabs ♬ Low Down – venbee & Dan Fable

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dean Gunther (@dean.gunther)

Bejaarde vrouw steekt man neer

Als je de laatste tijd wordt benaderd door vlinders, betekent het dat ze je iets willen vertellen…