in

Louise (107) deelt geheim voor lang en gelukkig leven: ‘Blijf weg van mannen!’

Er zijn talloze tips die beweren te helpen bij het leiden van een lang en gelukkig leven: een glas rode wijn drinken, regelmatig bewegen, stress vermijden, enzovoort.

Maar zolang je tevreden en gelukkig bent met je leven, maakt het eigenlijk niet uit hoe je je dagen doorbrengt. Voor velen is oud worden zelfs niet eens een doel op zich. Maar als dat wel zo is, heeft Louise Jean Signore, die onlangs 107 jaar oud werd, misschien wel een tip waar je iets aan hebt.

Lees ook
Meisje (10) omgekomen bij ongeval in Limburg, 3 andere kinderen zwaargewond

Louise, een inwoner van de Bronx, beweert dat het geheim van haar lange leven is dat ze nooit getrouwd is geweest. Dit, samen met haar strikte dieet en regelmatige lichaamsbeweging, heeft haar geholpen om een respectabele leeftijd te bereiken.

“Ik denk dat het geheim van 107 zijn is dat ik nooit getrouwd ben, dat denk ik. Mijn zus zegt: ‘Ik wou dat ik nooit getrouwd was’”, vertelde Louise aan CBS.

Louise deelt ook andere tips voor een lang en gelukkig leven, naast het vermijden van mannen en huwelijken. “Eten en bewegen zijn belangrijk. Als je om 11.00 uur naar bed gaat, ga dan niet om 11.00 uur, 9.00 uur, en dan weer om 2.00 uur, dat is niet goed,” adviseerde Louise.

Lees ook
Toestand slachtoffer (74) die in hoofd werd geschoten bij woningoverval zeer slecht

“Ik doe nog steeds oefeningen als ze dat doen. Als ze dansen, dans ik mee. Ik dans nog steeds een beetje. En na de lunch speel ik bingo, dus mijn dagen zijn goed gevuld,” voegde ze eraan toe.

Het verjaardagsfeest van Louise Jean Signore werd bijgewoond door meer dan 100 mensen, en hieronder kun je de video zien van haar 107e verjaardagsviering.

Vreselijk: Fien (23) vertrok gistermorgen vrolijk naar het werk, maar kwam niet meer thuis

Gepensioneerde accountant (86) zoekt achtertuin voor zijn bizarre hobby