in

Lichaam vermiste Sawsan Mhamdi aangetroffen in Duitsland

Reuver – In Duitsland is het lichaam aangetroffen van Sawsan Mhamdi uit Reuver, die sinds juni van dit jaar vermist was.

Op woensdag 15 juni jl. kwam bij de Duitse politie een melding binnen dat bij een viaduct in de gemeente Mainz-Bingen (D) het lichaam van een vrouw was aangetroffen.

Lees ook
Van gas afgesloten gezin probeert thuis warm te worden: zwangere moeder en 2 kids zwaargewond

Vaststellen identiteit
Lange tijd was bij de Duitse autoriteiten niet bekend wie de aangetroffen vrouw was. In Duitsland werd een uitgebreid onderzoek opgestart om enerzijds de identiteit vast te stellen en anderzijds te achterhalen wat er met haar gebeurd was. Verschillende oproepen in de Duitse media en het Duitse opsporingsprogramma Aktenzeiten XY ungelöst, leverden echter geen resultaat op.
Uiteindelijk kon op basis van forensisch technisch onderzoek de identiteit van de vrouw vastgesteld worden.

Samenwerking
Vanaf het moment dat bekend is dat het om de vermiste vrouw uit Reuver gaat, werken de Duitse en Nederlandse autoriteiten nauw met elkaar samen.

Lees ook
Politie denkt dat vermiste Silvana (36) niet meer leeft, ex-partner Marlon B. (41) wordt verdacht van moord

Aanhouding
In het onderzoek naar de vermiste Sawsan Mhamdi heeft de politie woensdagochtend een man aangehouden. Het betreft de partner van de vermiste 35-jarige vrouw. Hij wordt ervan verdacht mogelijk betrokken te zijn bij de vermissing. Of en op welke manier hij mogelijk een rol bij de vermissing heeft gespeeld, is nog niet duidelijk. Op dit moment zijn er diverse scenario’s en richtingen die verder onderzocht en bekeken (moeten) worden.

Vermist
Sawsan Mhamdi is op 19 juni jl. als vermist opgegeven bij de politie. Sindsdien is er door de Nederlandse politie onderzoek verricht.

Ruud S. (22) doodde zijn 6 maanden oude dochtertje: ‘Werd gedwongen door haar moeder en oma’

Man perst zo hard tijdens poepen dat ogen blijvend schade hebben