in

Lichaam gevonden in kanaal: handen en voeten vastgebonden en verzwaard met rugzak

Het lichaam van een 50-jarige man uit Eindhoven, ontdekt in het Wilhelminakanaal te Best, had een verzwaarde rugzak om en zijn ledematen waren gebonden. Hoewel het suggereert dat hij mogelijk niet uit vrije wil in het water terecht is gekomen, laat de politie alle opties open.

Lees ook
Graf van kindje (1) vernield in Almelo: Familie wil weten wie dit gedaan heeft

De politie-eenheid Oost-Brabant geeft aan sterk te overwegen dat het om een misdrijf gaat. Desondanks wordt niet uitgesloten dat de man mogelijk zichzelf iets heeft aangedaan, ook al lijkt dit minder waarschijnlijk volgens het Eindhovens Dagblad.

Identiteit en Onderzoek
Er is op dit moment weinig bekend over de identiteit van de man. Het Eindhovens Dagblad merkt op dat de omstandigheden rondom het vinden van het lichaam wijzen op een mogelijk misdrijf. Echter, andere mogelijkheden zoals zelfdoding of een interne familiekwestie worden nog steeds overwogen.

Lees ook
Wie herkent deze man? Hij slaat een persoon in een scootmobiel met kettingslot

Het Team Grootschalige Opsporing is momenteel belast met het onderzoek. De politie roept op tot het delen van tips of camerabeelden die licht kunnen werpen op deze zaak. Via sociale media verzoekt de politie getuigen: “Als u informatie of details heeft die verband houden met dit incident, neem dan alstublieft contact met ons op. Iedere aanwijzing is waardevol.”

Dodelijk drama tijdens hoofdklasse kaatswedstrijd: 20-jarige speelster overleden

Betonblok van 500 kilo raakt los van hei-installatie en komt op vrouw terecht