in

Lerares ontkent relatie met 15-jarige jongen: ’Ik ben te klein voor dat st*ndje’

Een Britse lerares die wordt verdacht van een s*ksuele relatie met een leerling is met een unieke verklaring op de proppen gekomen.

Volgens de docente is het lengteverschil tussen haar en de jongen te groot om de ‘handelingen’ waar ze van wordt beschuldigd uit te voeren.

Lees ook
Vader (39) ver kracht zijn 14-jarige dochter als moeder op vakantie is: ‘Ik ben geen p*dofiel’

De destijds 33-jarige lerares Kandice Barber wordt beschuldigd van een s*ksuele relatie met een 15-jarige jongen uit haar klas.

Barber, die eerder al in de problemen kwam omdat ze expliciete video’s van zichzelf naar de jongen stuurde, verscheen eerder deze week voor de rechter, waar haar advocaat met een bijzonder verhaal op de proppen kwam.

Te klein
Volgens de aanklacht hebben zij en de jongen elkaar eerst in een SUV onder handen genomen, waarna ze uitstapten om hun onderonsje in het bos voort te zetten.

Lees ook
Vrouw is buurman die ‘s ochtends vroeg van elke schijtbeurt een feestje maakt zat en belt politie

De advocaat trekt de verklaring van het slachtoffer echter in twijfel, want volgens hem is het lengteverschil tussen de 1,60 m lange Barber en de jongen te groot om de st*ndjes die hij beschreef uit te voeren.

Het betoog van Barbers advocaat zal zeker bijzonder geweest zijn, maar of het ook overtuigend is? Dat is nog maar de vraag.

Barber komt sowieso in de problemen vanwege de video die ze heeft gestuurd, maar voor de s*ksuele handelingen is mogelijk meer bewijs nodig.

Door de scheet van je partner blijf je gezond – Altijd diep inademen!

Rob werd gepest en nam wraak door seks te hebben met hun moeders