in ,

Lerares adopteert 16-jarige leerlinge nadat ze erachter kwam dat ze in weeshuis woonde

Lerares Miriam Coronel aarzelde niet en adopteerde een leerlinge, toen ze ontdekte dat het meisje in erbarmelijke omstandigheden in een weeshuis woonde.

De 16-jarige Camila is nu het derde geadopteerde kind van Miriam en haar echtgenoot Nestor Marchese. Ze waren al ouders van Ian (7) en Lorenzo (8).

Het adoptieproces duurde ongeveer een jaar. Het Argentijnse gezin is erg blij hoe alles is gelopen.

Miriam liet aan infobae weten dat Camila, hoewel erg verlegen, altijd toegewijd was aan haar studie. Niemand op school wist dat ze in een weeshuis woonde. De schooldirecteur had ervoor gekozen om haar achtergrond met niemand te delen.

Lees ook  Zuinigste vrouw ter wereld bakt lasagna in vaatmachine

De lerares zei dat ze Camila altijd aanmoedigde met activiteiten, zodat ze zou niet geïsoleerd zijn raken van de rest van de klas. Zo creëerden de twee langzaam een band.

Op een dag merkte de onderwijzeres op dat de tiener al meer dan een week niet op school was geweest. Ze besloot te onderzoeken wat er aan de hand was.

“Toen ik de dramatische situatie ontdekte waarin ze zich bevond, dat ze in een weeshuis woonde, besloot ik haar via een andere leerling een bericht te sturen. Vertel haar dat de lerares haar mist en haar wil zien.”

Lees ook  Man krijgt hartfalen na 2 jaar lang 2 liter energiedrank per dag te drinken

De volgende dag was Camila weer in de klas!

Camila begon af en toe naar het huis van Miriam te gaan en raakte bevriend met haar twee kinderen. Na een tijdje besloot het koppel haar te adopteren.

Eind 2020 was de adoptie eindelijk officieel. Nu, een jaar later, besloot Miriam het verhaal van Camila op sociale media te delen.

Vermeende kattenbeul vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs

Drie mannen slaan man in elkaar om verkeerd geparkeerde auto