in ,

LEGO-bouwset: koop hier jouw eigen FC Barcelona stadion

LEGO komt wederom met een geweldige set voor volwassenen, die nooit willen opgroeien. Ze brachten onlangs namelijk een set uit van Camp Nou, het prachtige en iconische stadion van FC Barcelona. Dit is de ultieme droom van voetbalfans (op de fans van Real Madrid na dan).

LEGO Camp Nou
Deze Barca-set heeft maar liefst 5.508 steentjes en is dus een helse klus om in elkaar te zetten. Dit FC Barcelona stadion zit vol met toffe en realistische details.

Lees ook  Wie is Sarah van Soelen, de vrouw die André steunt in moeilijke tijden?

Een echt veld, een catacombe, de perstribune, VIP-ingang voor echte belangrijke fans en meer. Ook is er een spelersbus en is er een tribune terug te vinden met de clubslogan ‘més que un club’.

Een echte Blaugrana, de bijnaam van Barca-fans, krijgt hier kippenvel van. De bouwset is in vijf delen op te splitsen.

De afmetingen van deze set zijn 20 centimeter hoog, 49 centimeter breed en 46 centimeter diep. Dat staat heel tof in jouw woonkamer of mancave.

Lees ook  Kathleen (23) verliest dochtertje na 37,5 week zwangerschap: “We hebben geen geld om begrafeniskosten te betalen”


Je kunt ook LEGO winnen
Deze Barca-set is nu te koop voor 329,99. Als je de set jaren bewaard durven we te garanderen dat hij meer waard zal zijn.

Je kunt ook kans maken op gepersonaliseerde FC Barcelona-minifiguren. Wat je daarvoor moet doen? VIP-lid worden van LEGO.

Andre Hazes is gevlucht uit de kliniek en terug in Nederland!

Peutertje wordt minutenlang onder kokend water gehouden en overlijdt