in

Leeuw bijt vinger af van man die hem probeerde te pesten

Het is natuurlijk niet voor niets dat je dieren in een dierentuin niet mag aanraken. Dit is een wijze les die deze man op de harde manier moest leren.

Beelden van een man in een Jamaicaanse dierentuin die zijn vinger verliest aan een leeuw gaan de wereld over. De man steekt zijn vinger door het hekwerk om de leeuw te pesten. Op een bepaald moment begint hij zelfs te schreeuwen tegen het opgefokte dier.

Lees ook  Hond gedumpt in Eindhoven met bakje water en zak hondenbrokken

Maar dan begaat hij een fatale vergissing. Hij steekt zijn hand in de mond van het dier en dan doet de leeuw wat roofdieren doen: bijten!

Een ooggetuige zei dat de man, een medewerker van de dierentuin, zich verschrikkelijk aan het aanstellen was, alvorens het compleet fout ging. “Toen het gebeurde, dacht ik dat het een grap was. Ik dacht niet dat het serieus was. Ik besefte niet hoe serieus het was, want het is hun taak om een show op te voeren”, vertelt de vrouw. “Toen hij op de grond viel, realiseerde iedereen zich natuurlijk dat het serieus was. Iedereen begon in paniek te raken.”

Lees ook  Een viervoeter verliezen kan net zo erg zijn als een geliefde verliezen… Onderschat dit niet

De video leidde tot heel wat bezorgdheid over de manier waarop het personeel de dieren daar behandelt. De directeur van de dierentuin laat weten dat het incident onderzocht wordt.

Vrouw ‘uit raam geduwd’ in Lelystad: ‘Schreeuwde van de pijn’

Foto: Davina Michelle heeft een spannende verrassing onder rokje