in ,

Lang Leve de Liefde: Anja laat keiharde scheet voor de neus van date

Een scheet laten die al een tijdje vast zit kan soms er opluchten. Het is immers een natuurlijk proces dat je niet moet willen blokkeren.

Anja, een deelneemster in Lang Leve de Liefde, dacht er precies zo over. Ongegeneerd en inclusief aankondiging laat ze een keihard ruft voor de neus van haar date…

Lang Leve de Liefde
De dating show Lang Leve de Liefde lijkt een onuitputtelijke bron van tenenkrommende televisie te zijn.

Zo zagen we in het verleden al Corona-wappie Marion, het pikante showtje van Anja en de heerlijke rokersstem van Astrid. Maar deze deelneemster spant toch wel echt de kroon.

Lees ook  Dit arme vrouwtje hoopte op haarmousse toen ze spuitbus met isolatieschuim leegspoot

Anja is op date met Ron, een hele leuke vent die recht door zee is. Anja heeft er helemaal zin in en ziet hem wel zitten.

Maar dan voelt Anja ineens iets opborrelen en besluit om de natuur schaamteloos zijn gang te laten gaan. Vind Ron vast niet erg, toch?

Anja laat keiharde scheet
Onder het mom van: beter een scheetje voor iedereen, dan buikpijn voor mij alleen! Dat moet Anja gedacht hebben toen ze ten overstaande van haar date een snoeiharde scheet liet.

Lees ook  NASA zoekt mensen die 70 dagen in bed willen blijven liggen voor €18.000 euro

Het ergste is nog dat ze de scheet eerst nog even aankondigt. Helaas voor Ron was er te weinig tijd om zich te verschuilen.

Naar eigen zeggen liet Anja de scheet omdat ze “geen pijn in mijn pens” wilde hebben. Tja, dan kan het er maar beter uit zijn.

Als ter sprake komt of Ron het nóg een dagje met Anja wilt proberen, geeft ze wel eerlijk toe dat de scheet “waarschijnlijk roet in het eten heeft gegooid”. Bekijk de hilarische beelden hieronder:

Opnieuw verdrietig nieuws voor zanger Jan Dulles

‘Leontine Borsato wist van misbruik en was oorzaak van de breuk!’