in ,

Koppel ontdekt paar weken na adoptie van vier kinderen dat ze een vierling verwachten

De grote droom van Maxine en Jake Young was om samen een groot gezin te hebben. Maar ze kregen te maken met vruchtbaarheidsproblemen. Uiteindelijk was het een schok dat ze negen kinderen kregen!

Het stel trouwde in mei 2016 tijdens een prachtige ceremonie in Pennsylvania. Ze stonden te popelen om een gezin te stichten.

Maxine wilde graag kinderen van haarzelf krijgen, maar droomde er ook van om weeskinderen een thuis en een gezin te bieden. Ze aarzelde dan ook niet om te adopteren.

“Jacob was helemaal gek op het idee van het hebben van een huis vol liefde en gelach, misschien zelfs een beetje van chaos!,” schreef zijn moeder, Arlette Young, op de GoFundMe pagina, welke ze begon om haar zoon en zijn grote gezin financieel een steuntje in de rug te geven.

Een paar maanden na hun huwelijk namen Maxine en Jake contact op met een adoptiebureau. Kort daarna kregen ze een telefoontje. Drie broertjes en zusjes, van 4 jaar, 2 jaar en 11 maanden oud hadden een pleeggezin nodig.

Lees ook  Singles hadden amper seks tijdens lockdown

Na een tijdje erover na te hebben gedacht, besloten Jacob en Maxine hun huis en hart voor de kinderen te openen. Nog geen maand later haalden ze hun pasgeboren zusje van het ziekenhuis op.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxine (@maxinelee_y)

Toch gaven ze droom van hun eigen biologische kinderen niet op. Het bleek echter erg moeilijk te zijn. Maxine had verschillende miskramen en kreeg uiteindelijk medische hulp.

Na een gevecht met onvruchtbaarheid, in oktober 2018, was het eindelijk zo ver! Ze verwelkomden hun pasgeboren zoontje Henry! Een jaar later, in december 2019, adopteerden ze officieel hun vier pleegkinderen.

Met vijf kinderen waren Maxine en Jacob gelukkig. Echter, een paar weken nadat de adoptie was afgerond, voelde Maxine zich een beetje vreemd en deed ze een zwangerschapstest. Het koppel was geschokt toen ze ontdekten dat ze weer zwanger was!

“Ik wist niet eens dat ik zonder IVF of IUI, die het voor ons mogelijk maakte om onze zoon te hebben, zwanger kon raken.

Lees ook  Man speelt met penis in snackbar

Ik herinner me dat ik mijn man een berichtje stuurde met ‘Oh, mijn god.”, vertelde Maxine aan The Daily Mail.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxine (@maxinelee_y)


Hoewel de zwangerschap niet gepland was, was het een aangename verrassing voor het stel. Maar ze wisten niet dat de grootste verrassing hen te wachten stond tijdens de eerste echo. Maxine was zwanger van een vierling!

Na 32 weken zwangerschap beviel Maxine afgelopen jaar op 31 juli van vier gezonde baby’s: Silas Ledger, Theo Alexander, Beck Killian en Cecilia Hudson.

Het was een onbeschrijflijk moment, liet Maxine weten. “Alle pijn en stress betekenen op dat moment niets meer, alles wat wij ervoeren was de moeite waard.”

“Gelukkig maken ze het allemaal heel goed en zijn we zo dankbaar.”

Wat een avontuur! Het echtpaar wil maar één ding: zoveel mogelijk liefde en zorg kunnen schenken aan hun negen kinderen.

Groepje IC-artsen: “Accepteer meer overlijdens, maatregelen eisen te grote tol”

Huisbaas besluit zijn huurder te verjagen door zijn huis met een graafmachine te slopen