in ,

Koppel maakt zoveel kabaal tijdens het vogelen dat heel de straat het hoort. “Precies wilde dieren!”

Een onderzoek in de UK wees uit dat er vorig jaar minstens 168 klachten ingediend werden door buren tegen mensen die te luidruchtig rampetampen.

Er was zelfs één koppel waarbij de ganse straat kon meegenieten van hun bedsport. Dat staat allemaal te lezen in The Sun.

Met de ramen open
Volgens de onderzoekers zijn de klachten zeer uiteenlopend wat het ‘soort kabaal’ betreft. Zo berichten ze over een buur die het welletjes vond dat de buren ’s nachts lagen te vogelen met de ramen wagenwijd open.

Lees ook  Zien om te geloven: Moeder Fabiola zit nu ook op OnlyFans!

“Het lawaai was hels en heel de straat kon gewoon horen wat er gebeurde in die mensen hun slaapkamer! Ze lieten zelfs de lichten aan.”

Bonken tegen de muur
Een andere ‘klager’ had al ruim twee jaar problemen met zijn buren. “Twee jaar lang moest ik dat kabaal aanhoren. Inclusief de achterkant van hun bed die constant tegen de muur bonkte” zegt hij.

Nog iemand anders werd gek van de buren die overdag aan de slag gingen in de keuken, ook met de ramen open zodat iedereen getuige kon zijn van het spektakel.

Lees ook  Twee mannen nemen wraak op restaurant door meer dan duizend kakkerlakken naar binnen te gooien

Jacuzzi
In Hull houden de mensen er blijkbaar van om het buiten te doen. Daar zijn er klachten in een bepaalde wijk over mensen die seksen buiten in de jacuzzi.

“Daarbij grommen en schreeuwen ze als wilde dieren!” zegt iemand. Een andere buurtbewoner beaamt: “Het lawaai is niet te harden, we worden er telkens weer wakker van.”

Misschien is het tijd om ook in België eens zo’n onderzoek uit te voeren. Benieuwd wat dat zou geven…

‘Ik ging per ongeluk van bil met mijn schoonmoeder en weet niet wat ik nu moet doen’

Penisplant met uitsterven bedreigd: “Dames, stop alsjeblieft met ermee te spelen!”