in ,

Koopje: Jaag iedereen de stuipen op het lijf met dit Haaien-Zwemvest voor je hond!

Het is behoorlijk warm in Nederland en we moeten dus regelmatig wat verkoeling zoeken. Niet alleen wij hebben het warm, ook onze huisdieren en de dieren in het wild.

Gelukkig zijn er genoeg kusten, meren, plassen en sloten om deze verkoeling op te zoeken. Hoewel je je kat niet snel het water in zal zien springen is dat voor honden vaak wel een ander verhaal.

Je hond springt, met een beetje toestemming van jou natuurlijk, met dit weer zó het water in. En dat vinden ze uiteraard heerlijk.

Lees ook  Verdachte raakt dieren kwijt na poging tot misleiding inspecteur

Wanneer je je trouwe viervoeter een beetje wil helpen met dat gezwem, misschien omdat ‘ie wat ouder is, kun je een zwemvestje kopen.

Hierdoor kunnen ze makkelijker blijven drijven en moeten ze nog wel blijven trappelen om vooruit te komen. Ideaal natuurlijk.

Een Haaien-Zwemvest voor je hond!
Maar het kan allemaal nóg beter. Er zijn namelijk een hoop zwemvesten in allerlei soorten en maten te koop voor jouw viervoeter.

Lees ook  Verpleegster zegt dat Viagra haar van corona heeft gered

Zelfs eentje met een haaienvin op zijn achterste. Zo lijkt het alsof hij constant achterna gezeten wordt door een echte haai.

Wanneer we op het internet zoeken dan lijkt het erop dat de ‘AOFITEE Dog Life Jacket’ de beste keuze is.

Maar wie op de website van onze Chinese vrienden zoekt kan er ook al gauw een vinden voor iets meer dan 5 euro. Wees je er wel van bewust dat dit niet altijd van de beste kwaliteit hoeft te zijn!

Vrouw raakt opgewonden van zichzelf: “Als ik in de spiegel kijk begin ik te lekken” (foto’s)

Zien: Jaimie Vaes aan vakantiebaantje om rond te komen zónder Lil Kleine!