in

Komt Yolanthe uit de kast en vindt ze liefde bij beste vriendin?

Yolanthe Cabau steekt niet onder stoelen of banken dat ze klaar is voor een nieuwe relatie. Onlangs onthulde de brunette dat ze behoefte heeft aan intimiteit. En dat lijkt ze nu ook gevonden te hebben.

Nood aan liefde en intimiteit
Yolanthe zegt dat ze lang aan zichzelf heeft gewerkt. Dat was na de breuk met Wesley Sneijder hard nodig. In Talkies vertelt ze: “Sinds een paar maanden voel ik voor het eerst de behoefte om samen dingen te ondernemen en te delen. Ik begin nu pas behoefte te krijgen aan liefde en intimiteit.”

Lees ook  Vader is 2 uur alleen met baby wanneer mam ’n sms krijgt met: “Mag ik de baby nu vermoorden?”

Een mysterieuze tekst op haar Instagram Stories wijst erop dat dat nieuwe hoofdstuk inderdaad is aangebroken. “Kleine stapjes in de goede richting kunnen de grootste stappen in je leven zijn.” Heeft ze het over een nieuwe liefde?

Jasmina Stoffel
Enige tijd staken er al eens geruchten de kop op over haar beste vriendin, Jasmina Stoffel. Jasmina ging op bezoek bij Yolanthe in Los Angeles en daar hadden ze een wel heel romantische fietstochtje. Een volger merkte toen op dat ze het wel heel gezellig samen hadden. Mensen vroegen zich af oe Jasmina meer is dan alleen maar een vriendin?

Lees ook  14-jarige neergestoken op school, verdachte (13) opgepakt

Jasmina postte deze week ook nog een kiekje met uitzicht vanuit een appartement. En dat uitzicht lijkt identiek aan het uitzicht van het appartement van Yolanthe. Wellicht waren de twee ook samen toen Yolanthe de mysterieuze woorden op Instagram postte.

Illegale vakantiefoto’s van koninklijk gezin in Argentijns medium

Deze crypto munt kun je minen door een grote boodschap te doen