in

Kind (13) halfdood na beroving en mishandeling door 3 andere kinderen op kermis

Op de jaarlijkse kermis in Barendrecht is op woensdag een jongen van 13 mishandeld en beroofd door drie andere kinderen. Moeder Imke deelde woensdagmiddag op Facebook dat haar zoon uit het niets werd aangevallen. ”Mijn kind is eerst beroofd; toen naar de strot gevlogen; in zijn nek geklapt; tegen de grond gesmeten en meerdere keren hard op zijn hoofd, gezicht en borst geschopt.”

Lees ook  Man hangt touwtje tussen auto en laadpaal om stiekem te parkeren

Na de mishandeling is de jongen direct vertrokken naar het ziekenhuis. ”Hij is opgenomen in het ziekenhuis, we delen samen een kamer op de kinderafdeling in het Maasstad Ziekenhuis. Het gaat gelukkig al beter met hem. Nog voorlopig wel per uur een controle.” Vandaag maakte de moeder bekend dat haar zoon ‘geen blijvend letsel’ had opgelopen.

Het incident heeft ook de gemeenteraad van Barendrecht bereikt. Raadslid Tina Jakoeb (PvdA) vroeg het college om meer duidelijkheid over de mishandeling. Jakoeb heeft haar vragen over hoe het college de veiligheid van de bezoekers kan garanderen. Ook was ze benieuwd of het college al inhoudelijke kennis heeft over het slachtoffer en de daders.

Lees ook  Conciërge (56) opgepakt voor seks met kwetsbare leerlinge (16)

Tot op heden, donderdagmiddag 17:00, heeft de politie nog geen aangifte van het incident ontvangen.

Twee peuters verdrinken nadat oma met Alzheimer deur openlaat

Schokkend! Kijkers huiveren van misstanden op zorgboerderij in aflevering Undercover in Nederland