in

Kevin: Mijn vriendin wil dat ik van bil gaat met haar zus: “Ik wil ook wel, maar ik twijfel”

Soms heb je van die situaties in het leven die lijken op een scene uit een soapserie. Je weet in dit geval niet hoe je het op moet lossen, dus besluit je om het internet erbij te betrekken. Op het internet is namelijk over een antwoord voor te vinden.

Op een forum kun je toch soms weleens wat nuttig advies krijgen. Toch zijn er ook situaties waarbij geen enkel advies het juiste advies is. Eén van die situaties maakte Kevin mee.

Lees ook
21 dagen niet klagen: durf jij het aan?

Kevin heeft een probleem
Kevin is een gewone jongen die al twee jaar gelukkig is met zijn vriendin. Ondanks dat zijn vriendin erg gelukkig is, is de tweelingzus van zijn vriendin depressief. Ze was namelijk net gedumpt door haar vriendje, waardoor ze flink wat zelfvertrouwen is verloren. De vriendin van Kevin heeft daarom een oplossing bedacht om haar tweelingzus een hart onder de riem te steken.

Tweelingen kunnen ver gaan in hun liefde voor elkaar. Dat blijkt ook wel weer uit het verzoek dat Kevin kreeg van zijn vriendin. Zijn vriendin wil namelijk dat hij het zelfvertrouwen van de tweelingzus weer op gaat krikken. En ja, dan bedoelen we letterlijk krikken.

Lees ook
Rico Verhoeven is een grote viezerik volgens deze dame

Naar bed met tweelingzus
De vriendin van Kevin wil dat hij met haar tweelingzus de lakens gaat delen, zodat ze haar zelfvertrouwen weer terug zal krijgen.

Kevin weet niet zo goed wat hij met de situatie aan moet en vraagt daarom op Reddit om hulp. Het klinkt allemaal natuurlijk erg spannend, maar het kan ook zijn hele relatie om zeep helpen.

Zijn vriendin raakt niet uitgesproken over haar nieuwe plan. Kevin is wat minder enthousiast, maar weet niet wat hij moet doen. Zelf hebben we weleens voor hetere vuren gestaan, maar goed!

Riooldeksel “doelbewust” van brug gegooid in voorruit truck, chauffeur op slag dood

Joost Klein volgend jaar opnieuw voor Nederland naar Eurovisie Songfestival!