in

Ken je haar nog? Zo ziet ze er na 50 jaar uit!

Hoe gaat het nu met Pippi Langkous en haar vriendjes Tommy en Annika? Wie was er nou niet jaloers op het leven van Pippi Langkous en haar vrienden Tommy en Annika? Wij wilden ook spaghetti met onze handen eten en de slierten doorknippen met een schaar (laat het de Italianen niet horen).

Onze eigen huisdieren waren niks bij haar aapje Meneer Nilsson en paard Witje, en wat waren we jaloers op haar superkrachten. We keken altijd vol smacht naar de tv als er weer een aflevering van onze Pippi was en jaren later is dan ook de vraag – Hoe gaat het nu met onze roodharige vriendin en haar vriendjes?

Lees ook
Black Alien' toont hallucinante voor-en-na-foto's: "Vroeger was ik echt een knappe vent!"

Hoe gaat het nu met Pippi Langkous?
Grappig weetje: in Zweden, waar deze hitserie vandaan komt, is het volgens de wet verboden om kinderen te betalen. Zo hielden ze na het succes van Pippi Langkous enkel een zakcentje over. Alle drie gingen ze een andere kant op. Om te beginnen met Inger Nilsson, die Pippi speelde. Ze was in de tijd van de serie 10 jaar, en nu alweer 62. Hoewel ze afstudeerde aan de toneelacademie, is groot succes verder uitgebleven.

Ze verdiende haar geld dan ook voornamelijk als medisch secretaresse. Desondanks heeft ze altijd wel wat werk kunnen vinden in het theater, en heeft ze niet al te lang geleden nog in een Zweeds-Duitse detective serie gespeeld. Ze wordt tot de dag van vandaag nog steeds al Pippi herkent.

Lees ook
Paaldansen is zo populair dat ook steeds meer Nederlandse mannen het doen

Annika en Tommy
Maria Persson (Annika) en Pär Sundberg (Tommy) hebben na het succes van Pippi Langkous allebei een leven buiten de schijnwerpers geleidt. Maria is naar Mallorca verhuist. Ze is toentertijd met haar man een café begonnen, maar dat was geen succes en haar relatie liep stuk. Ze is nu bejaardenverzorgster op het eiland en geeft zelf aan dat ze graag nog eens had geacteerd. Pär is uiteindelijk marketing-manager geworden. De ambitie om zijn acteercarrière voor te zetten heeft hij nooit gehad: “Ik kon eigenlijk helemaal niet acteren.”

Zo zien Pippi, Annika en Tommy er nu uit!

Vermiste Tiger (20) na huisfeestje mogelijk dood

Man rijdt 13-jarig meisje dood omdat hij zo snel mogelijk naar het bordeel wil