in

Keeper FC Engelen overleden na botsing op het veld

Een amateurkeeper uit Den Bosch is woensdag overleden nadat hij zondag tijdens een wedstrijd in botsing was gekomen met een speler. Het bestuur van zijn club FC Engelen meldt dat het nieuws als een bom is ingeslagen.

Lees ook
Dochtertje (9) van vermoorde Eva Balogh had een vermoeden: 'Mama is door papa vermoord'

De tragische gebeurtenis vond afgelopen zondag plaats op het voetbalveld, toen de keeper in botsing kwam met een speler van RKDVC. De keeper werd onmiddellijk met spoed naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd, waar hij later overleed. FC Engelen beschrijft hem als een echte clubman, die niet alleen het doel verdedigde, maar ook als keeperscoach en betrokken lid altijd aanwezig was op de club.

Lees ook
Man (75) randde vrouwen aan in het bos: 'Maar ik ben geen vieze, oude man'

De voorzitter van FC Engelen vertelde eerder tegen Omroep Brabant: “Onze keeper ging voor de bal en werd aan zijn hoofd geraakt door een been, voet of wat dan ook van een speler van RKDVC. Iedereen had al snel in de gaten dat het foute boel was. De tegenstander was ook behoorlijk ontdaan.” De wedstrijd werd onmiddellijk stilgelegd, en een traumahelikopter werd ingezet om medische hulp te verlenen.

Jongeren gooien vuurwerk naar spelende kindjes: ‘8-jarig jongetje raapt het op’

Vanuit je auto fruitresten in de berm gooien, mag dat?