in

Kathy loopt in luiers en zit soms uren in haar eigen poep op de bank

Kathy Maria, een zogenaamde ‘volwassen baby’, toont zich in luiers aan haar fans. Straffer nog, ze heeft zelfs haar uitwerpselen het land uit verscheept om aan de behoeften van een buitenlandse klant te voldoen. En dan genoeg internet voor vandaag!?

Kathy Maria, ook bekend als ‘Little Kathy’, is 26 jaar oud en heeft een job als marketingmanager in Paraguay. Maar los van haar professionele carrière gedraagt de brunette zich nog steeds graag als een kind en plast en poept ze zelfs in haar broek. Kathy plaatst foto’s op websites zoals Pornhub en en verdient zo’n 600 euro per maand mee.

Lees ook
Man speelt met penis in snackbar

Niet seksueel
Ze legt uit: “Ik ben een volwassen baby. Ik doe dit niet op een seksuele of fetisjistische manier. Ik vind het leuk om een kind te zijn. Ik heb speelgoed en steek bijvoorbeeld mijn duim in mijn mond. En net zoals een echte baby draag ik de ganse dag luiers en doe daar mijn behoefte in.” Kathy onthult ook hoeveel dat haar kost, want luiers zijn natuurlijk niet goedkoop.

“Ik geef misschien zo’n 200 euro per maand uit aan luiers als ik baby-outfits moet kopen, misschien nog eens 100 tot 200 dollar, dus in totaal zo’n 400 dollar per maand. “Om het geld binnen te laten stromen, gaat Kathy met plezier op enkele speciale verzoeken in. Ze heeft zelfs een met poep gevulde luier naar een klant in de VS verscheept. Ze zegt: “Ik heb mijn sociale media platforms en ik begon Pornhub twee jaar geleden te gebruiken.”

Lees ook
Zien: Roxeanne Hazes staat halfnaakt op de cover van de Linda!

In het begin maakte Kathy video’s waarin ze zichzelf bevredigde, maar daarmee is ze nu gestopt. Ze begon dan ABDL (adult baby/diaper lovers) te doen. “Mijn fans vragen meestal gewoon om een luier te dragen, voor de rest moet ik niks speciaal doen. Soms willen ze al eens een vuile luier zien.” Kathy zegt dat de ABDL-scene een zeer grote en warme gemeenschap is van mensen die hun passie delen. “Ik ben blij om een volwassen baby te zijn en dingen te doen die ik graag doe. Ik verdien niet veel geld. Ik wil niet dat mensen denken dat het alleen voor het geld is, dat is niet waarom ik het doe” besluit ze.

Man vraagt vriendin ten huwelijk door ring om uier van koe te plaatsen

Auto schudt heen en weer in woonwijk, bewoners zien naakte mannen naar buiten komen