in

John van den Heuvel: “Ook deze slachtoffers staan op het punt om aangifte te doen tegen Ali B”

Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft contact gehad met andere slachtoffers van Ali B, en heeft daaruit opgemaakt dat ze op het punt staan om aangifte te gaan doen.

Verkr*chtingszaak
zoals wij al wisten liggen er momenteel twee aangiftes van verkrachting, en daar gaan nog meer bijkomen, aldus John: “Ik weet gewoon dat er op dit moment ook nog andere slachtoffers zijn die op het punt staan om in elk geval met de politie te gaan praten en misschien ook wel aangifte te gaan doen. Dat betreft eigenlijk dezelfde feiten die nu bij BOOS aan het licht zijn gebracht”

Lees ook  ‘Mijn vriendin verdient 10.000 euro per maand omdat ze leeft als hond

Maar daar stopt het nog niet: “Dan inderdaad andere slachtoffers: ik heb contact gehad met mensen die deze uitzending hebben gekeken, net als wij allemaal, en dat zijn mensen die nog geen aangifte hebben gedaan en die mensen zijn letterlijk misselijk geworden. Ze hebben het uit moeten zetten.”

Misschien nog wel één van de meest opmerkelijke momenten uit de aflevering is, volgens Boulevard-verslaggever Aran: “Dat Ali zegt: ‘Ze gaan je nooit geloven!’, dat zegt iets over de gedachte waar hij mee leeft. Dat hij denkt: ik kom ermee weg en ik kan dit gewoon doen.”

Lees ook  Man bouwt eiland om ex-vriendin terug te winnen

Net binnen: ‘Jeroen Rietbergen met grote spoed opgenomen’

Dit geheim schuilt er achter deze deze foto met Marco Borsato