in

‘John van den Heuvel denkt aan stoppen na dood Peter R. de Vries’

John van den Heuvel heeft het nog steeds zwaar met de dood van zijn collega Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever heeft daarom afgelopen maand afstand genomen van het nieuws. ,,Ik vroeg me af of ik wel door moest gaan met mijn werk.”

Gitzwarte zomer
,,Ik heb bewust even een tijdje de luwte opgezocht, omdat ik helemaal kapot was van wat er was gebeurd. En nog eigenlijk”, vertelde Van den Heuvel woensdag in de 538 Ochtendshow.

,,Het is afschuwelijk en ontzettend verdrietig en het heeft me diep geraakt. Ik heb geprobeerd me te herpakken en ik ga nu de draad weer oppakken, maar het was een gitzwarte zomer.”

Lees ook  'Ik heb ze snel opgepakt', Zaid (9) redde meerkoetjes van jongens die ermee overgooiden

De Vries overleed op 15 juli op 64-jarige leeftijd nadat hij in de week daarvoor in het centrum van Amsterdam werd neergeschoten.

Zelf heeft Van den Heuvel strenge beveiliging omdat hij al jaren wordt bedreigd. Daardoor vond de misdaadverslaggever zijn werk al een tijdje al minder leuk.

‘Dan is alles voor niets geweest’
Maar kort na het overlijden van zijn collega werd dat gevoel steeds sterker en vroeg Van den Heuvel zich af of hij wel moest doorgaan met zijn werk.

Lees ook  Opgedroogde druppels in de douche worden vaak aangezien voor kalk, maar het is iets anders

,,Daarna realiseer je je toch wel, als je nu het bijltje erbij neergooit dan is eigenlijk alles voor niets geweest, en hebben ze ook nog eens hun zin. Die lol gun ik ze niet. We gaan, ik wil niet zeggen vrolijk door, we gaan wel door.”

DHL gooit pakketje door het raam, zo het toilet in

André Hazes jr. sneert naar Monique Westenberg