in

“Jeroen Rietbergen naar afkickkliniek, daarna mag hij terug naar Linda de Mol”

Na de aflevering op YouTube van BOOS waarin Tim Hofman de misstanden rondom The Voice aan de kaak stelde is er een hoop gebeurd.

Met name rondom Jeroen Rietbergen, de man van Linda de Mol, was een hoop te doen. Linda heeft de smeerlap op straat gezet, maar blijkbaar niet voor lang….

Jeroen Rietbergen in afkickkliniek
Jeroen Rietbergen misbruikte zijn machtspositie om jonge deelneemsters van The Voice of Holland in bed te krijgen of grensoverschrijdende app-berichten te sturen.

Jeroen heeft zich blijkbaar op laten nemen in de afkickkliniek The Ranch Tennessee, zo meld showbizzkoningin Yvonne Coldeweijer.

“Daarna mag hij weer terug naar Linda de Mol.”, stelt Yvonne die haar bronnen over het algemeen op orde heeft. Linda was destijds al op de hoogte van Jeroen zijn gedrag.

Lees ook  Vrouw (81) overlijdt door aanrijding met vrachtwagen in Naarden

Er volgde een break en wat therapie, waarna Linda hem weer terug nam. Dat schijnt ook nu weer te gaan gebeuren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv)


Afkicken
Rietbergen speelde een sleutelrol in het misbruikschandaal rond The Voice of Holland. De muzikant, die werd gespot op Schilhop, zou nu in Nashville zijn, zo blijkt uit gelekte informatie uit KLM-systemen. Daar zal hij worden behandeld voor zijn seksverslaving.

Yvonne Coldeweijer meldt dat Jeroen Rietbergen gaat afkicken in The Ranch: “Volgens een spion heel dicht bij familie de Mol checkt Vieze Jeroentje straks in bij deze kliniek in Nunnelly, Tennessee”, schrijft ze op Instagram.

Lees ook  Man met meeste piercings ter wereld heeft er 278 in zijn slurf – mensen schrikken als hij zijn broek uittrekt

Terug naar Linda de Mol
RTL Boulevard meldt hetzelfde, en ook Rietbergen zijn advocaat Peter Plasman verklaart: “Ik kan bevestigen dat mijn cliënt naar het buitenland is vertrokken.

Maar waarom dat is en wanneer de reis is gepland, daar ga ik niks over zeggen. Omdat dat privé is.”

“Wat hij daar gaat doen de komende tijd? Het zou kunnen dat hij daar gaat werken aan zijn s*ksverslaving. Of hij nog andere verslavingen heeft, is nog niet bekend”, stelt Yvonne.

Ze vervolgt met: “Het klinkt ook wel helemaal als Gooische logica dat hij na dit ‘intensieve traject’ weer terug mag komen bij Lin en de familie, want dan heeft ‘ie toch weer aan zichzelf gewerkt.”

Zien: Samantha de Jong (Barbie) laat haar enorme voorgevel uit haar pakje knallen

Joost werd mishandeld door zijn vriendin: ‘Ik liet me krabben, slaan en bijten door haar’