in

Jelka (38): ‘Ik betrapte mijn man met een andere vrouw op onze vakantie’

Jelka* (38) en haar echtgenoot Pim* (38) waren op een droomvakantie naar een exotische locatie. Na lange tijd gingen ze weer eens zonder hun kinderen weg, iets waar Jelka enorm naar uitkeek. Toch nam de vakantie een onverwachte wending toen Jelka Pim met een andere vrouw betrapte.

Vakantie zonder kinderen
Jelka deelt haar ervaring op Reddit en vertelt hoe ze samen met Pim besloot de vrijheid te vieren door flink te feesten en te drinken in hun hotel. Niet meer gewend aan het drinken van alcohol, voelde Jelka al snel dat ze te veel had gedronken. Ze besloot even uit te rusten op een strandbedje, waar Pim haar een flesje water gaf voordat hij terugkeerde naar het feest. Toen Jelka wakker werd, was Pim nergens te vinden.

Lees ook
Politie doet inval bij Gerard Joling: ‘Zanger opgepakt’

Een onverwachte ontmoeting
Terwijl ze rondliep bij het zwembad waar het feest nog in volle gang was, zag Jelka Pim in het zwembad, dicht tegen een andere vrouw aan. Geschokt door wat ze zag, rende Jelka naar de wc. Pim volgde haar en probeerde zich te verontschuldigen door te zeggen dat de vrouw zich tegen hem aandrukte, maar voor Jelka was dit geen bevredigende verklaring.

Lees ook
Echtscheidingsadvocate doodgeschoten in eigen kantoor

De nasleep
Jelka voelt zich vernederd en gekwetst door de gebeurtenissen. Ze zit nog steeds met een rotgevoel, ook al zijn ze nog een paar dagen op vakantie. Ze weet niet hoe ze nu met Pim om moet gaan, ondanks dat ze hem duidelijk heeft gemaakt dat hij een grote fout heeft begaan. Jelka wil niet in onzekerheid verder leven en vraagt zich af hoe ze de rest van de vakantie moet doorbrengen.

Wat zou jouw advies aan Jelka zijn? Hoe kan ze het beste omgaan met deze situatie en toch nog van haar vakantie genieten? *Jelka en Pim zijn verzonnen namen om de privacy van beiden personen te waarborgen.

Man rijdt onder invloed van talud en toont zelfgeknutseld rijbewijs

De 15-jarige dochter van Daphne liep een soa op en belandde op de spoedeisende hulp