in

Je tandarts kan aan je gehemelte zien of je onlangs iemand oraal hebt geplezierd

Een tandarts vindt soms wel heel opvallende dingen in mensen hun mond. Gaatjes, slecht gepoetste tanden, vuiligheid, maar wist je dat een tandarts ook aan een gehemelte kan zien of er nog recent blowjobs zijn uitgedeeld?

Indien je als vrouw of man de dagen vooraf een pretstok in je mond hebt gestopt dan is de kans groot dat jouw tandarts dit ook snel zal merken.

Iets te hevige bl*wjobs kunnen tandartsen zien
Moest je nu afgelopen tijd naar je tandarts zijn geweest en je zakt nu door de grond van schaamte, geen paniek. Zo is in veel gevallen het ook niet te zien aan je gehemelte.

Lees ook
Man laat bewust auto stil vallen op snelweg: Joël (1) komt om het leven

Indien je echter net voor je tandartsbezoek wat oraal plezier hebt uitgedeeld of in de dagen daarvoor iets te hevig aan het werk bent gegaan dan is er soort van kleine kneuzing op je gehemelte te zien.

Ze hebben er zelfs een exotische naam aangegeven namelijk palatal petechiae. Deze puntbloedingen zijn eigenlijk allemaal mini vlekjes (0.5 tot 1 mm groot) die op je gehemelte te zien zijn en meestal een donkerrode of paarse kleur hebben.

Het is eindelijk een onderhuidse bloeduitstorting die je krijgt door teveel druk op één plek uit te oefenen. Iets wat je dus vaak doet tijdens een pi*pbeurt.

Lees ook
Tom nodigt al zijn ex vriendinnen uit voor een ‘gezellig’ WhatsApp groepsgesprek

De meeste mensen hebben geen flauw benul dat dit een ding is, maar op TikTok bevestigden heel wat tandartsen dat het inderdaad echt wel klopt.

In onderstaande video zie je hoe het eruit ziet. Maak je overigens geen zorgen: het is niet schadelijk en in de meeste gevallen, ligt je tandarts er absoluut niet wakker van. Je kan dus met een gerust hart rustig (of hevig) verder blijven pijpen.

@scumbagdadofficial #stitch with @cianmcbrien yeah but we aren’t going to really give anyone hassle about it. #dentist #oralhealth ♬ original sound – Your Scumbag Dad

Wetenschap: luiheid is besmettelijk

Moeder van bijna 40 is gek op jonge jongens en eet hun poep