in ,

Jaimie Vaes laat niets-verhullende zwemkleding op Ibiza zien!

Flink wat ophef om de grootste kleine rapper van het land, Lil Kleine, weer deze week. Jaimie Vaes (zijn vriendin) en hij zijn namelijk alwéér op vakantie in het buitenland.

De twee influencers laten natuurlijk altijd graag zien wat ze hebben en wat ze aan het doen zijn, en daar kan niet heel Nederland goed tegen.

Dit keer, net zoals vele andere keren, zijn ze in Ibiza gestrand. Samen met Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian (ook een influencer), zijn ze heerlijk van het zonnetje aan het genieten.

Lees ook  LIDL aanbieding: Enorm whiskyvat (30L) voor de echte liefhebber

Hoewel het natuurlijk niet aangeraden wordt om op vakantie te gaan, helemaal niet in het buitenland, kunnen we de vrouw des huizes al snel vergeven wanneer we getrakteerd worden met dit soort kiekjes.

Jaimie Vaes op Ibiza
De foto is geplaatst door Koen maar we verwachten natuurlijk nog veel meer kiekjes en filmpjes van de andere twee.

We zagen eerder al hoe de rapper maling heeft aan alle maatregelen die genomen worden om ouderen en kwetsbaren te beschermen.

Lees ook  Dee, de ex van Enzo Knol, volledig uit de kleren voor de foto!

Hij stond toen met Estelle Cruijf te pronken met een paar goedkope flessen wijn. Oja, over Ibiza gesproken.. Moet je eens kijken in welk lijstje die vakantiebestemming héél toevallig voorkomt:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenkardashian)

Doorbraak in woningmarkt: Grote nieuwbouwhuizen voor 180.000 euro!

Volgens recent onderzoek zijn moeders met 2 dochters het meest gelukkig