in

Jaimie Vaes en Lil Kleine gaan scheiden

Het stel kwam in opspraak na vermeende mishandeling. Jaimie Vaes en Lil’ Kleine liggen nog altijd onder een vergrootglas na het incident op Ibiza.

De rapper werd hierbij beschuldigd van het mishandelen van zijn vriendin Jaimie. Nu lijkt het erop dat de twee niet meer samen door het leven gaan.

Jaimie Vaes naar Ibiza
Het blad Privé zou contact hebben gehad met bronnen die beweren dat Jaimie ‘een nieuw leven’ start op Ibiza. Lío, haar zoontje met Lil’ Kleine, zou met haar mee verhuizen.

Lees ook  Man moet poepen en scheurt met 160 kilometer per uur over de A4

De afgelopen dagen bleek al dat Jaimie alleen terug was gekeerd naar Nederland, terwijl haar vriend in Ibiza verbleef samen met Lío.

Lil’ Kleine in Nederland
Nu lijkt het er dus op dat de situatie zich omkeert. Jorik, zoals Lil’ Kleine echt heet, zal op den duur terugkeren naar Nederland, terwijl Jaimie Vaes zich op Ibiza wil vestigen.

Volgens insiders heeft Vaes al een appartement gevonden. Ook als Lil’ Kleine weer vol aan de bak gaat met optredens in Nederland, ziet het er naar uit dat Vaes op Ibiza zal blijven.

Lees ook  Politie bedolven onder bloemen en chocolade: ‘Dat doet ons goed’

Mishandeling
Deze splitsing vindt plaats na een veelbewogen periode voor het paar. Na een incident op Ibiza, waar Vaes volgens ooggetuigen nogal gehavend de lobby van een hotel inliep en Lil’ Kleine in boeien werd afgevoerd, leek alles weer even goed te zijn tussen het stel.

Samen bracht het stel een video uit waarin zij stellig ontkenden dat er een gewelddadige situatie was geweest.

Politie organiseert waardig afscheid voor verdronken hond met vastgebonden poten

96-jarige Haarlemse weigert huis te verkopen aan beleggers of rijkelui: “Liever jong stel”