in ,

Indrukwekkende erehaag voor plotseling overleden ambulanceverpleegkundige Chris (41) uit Zwaag

Collega’s uit het hele land organiseerden een erehaag voor ambulanceverpleegkundige Chris, die op 41-jarige leeftijd plotseling overleed.

Chris werd een week geleden onwel en kon niet meer gered worden. Juist hij, die altijd en voor iedereen klaar stond en als verpleegkundige talloze mensen hielp.

Zijn vrouw Marije vertelde aan het Noordhollands Dagblad dat de grond onder haar voeten wegzakte. Samen hebben ze drie kinderen, twee dochters van 7 en 4 en een zoon van 3.

Lees ook  Man opgepakt die Jumbo plunderde, stenen gooide en veel filmde tijdens avondklokrellen in Eindhoven

“Zij zullen hun vader niet goed leren kennen,” aldus Marije. “De verhalen moeten van mij, onze ouders, zijn zus, zwager en vrienden komen.”

Marije omschrijft Chris als een hele aanwezige en zorgzame man. “Hij was zo zorgzaam. Alles wat ik wilde, kreeg ik.

Hij hield van mij en zijn kinderen, en wilde dat wij het goed hadden. Daarom werkte hij zo hard. En iedere week nam ie een bloemetje mee,” vertelde ze aan het dagblad.

Lees ook  Monique Westenberg dolgelukkig met Dré op Ibiza

Meer dan honderd mensen vormden een erehaag. Een prachtig en indrukwekkend afscheid, maar het is ontzettend droevig dat Chris veel te vroeg is heengegaan. We wensen collega’s, vrienden, familie en zijn gezin heel veel sterkte en kracht toe.

Dit zijn de regels die de Hells Angels moeten naleven

Vrouw stopt met scheren en heeft nu een flinke baard!