in

Weekendje weg? In dit hotel slaap je letterlijk en figuurlijk tussen de giraffen

De big five spot je natuurlijk in de mooiste natuurparken in Afrika. Maar zo’n reis kan je flink wat knaken kosten.

Gelukkig kun je tegenwoordig op meer plekken genieten van deze prachtige dieren. Zo kun je oog in oog te komen staan met giraffes in een bijzonder hotel in Engeland.

Giraffen
Zie je wel, gewoon een vliegticket naar onze overzeese buren boeken, daar ben je zo. In het hotel, genaamd Giraffe Hall, kun je straks onwijs dichtbij de giraffen komen.

Lees ook
Praat jij ook teveel? Dit ‘slotje’ houdt je tanden stevig op elkaar

In Afrika is al zo’n hotel, maar nu komt ‘ie dus ook naar Engeland. Het luxe verblijf staat midden in Kent. Het is gebouwd in de 15e en 16e eeuw.

In het hotel bevinden zich 10 slaapkamers. Moet genoeg zijn om een keer met je maten een weekendje te overnachten.

Daarnaast zijn er ook vijf cabines, waarin je uitzicht hebt op het natuurreservaat met niet alleen giraffes, maar ook leeuwen en wolven. Je moet dus niet snel bang zijn voor deze beesten.

Lees ook
Jeniffer Anniston (50) zonder bh op de foto

Reserveren
Je moet vooral van giraffen houden, want die ga je sowieso zien. Je kunt ze zelfs ontmoeten. Het hotel is namelijk zo gebouwd dat de giraffen hun hoofden door de ramen kunnen steken en even gedag kunnen zeggen.

Lijkt ons toch nog best een eng idee, maar zeker een bucketlistdingetje. Het hotel is nog niet eens geopend, maar nu al een groot succes.

Ruim 9000 mensen hebben hun kamer al gereserveerd. De prijzen voor een verblijf zijn nog niet bekend, maar voor een meet en greet met giraffen, leeuwen en wolven en een flesje bubbels bij aankomst, hebben we best een leuk bedrag over.

Man in tijgerstring overvalt tankstation

Moeder riskeert 5 jaar celstraf voor ‘pantoffelworp’ naar 38-jarige zoon