in

“Ik had seks met 18 mannen tegelijkertijd en mijn man deelde de condooms uit”

Als swinger doe je vaak aan partnerruil of heb je seks met andere mannen of vrouwen met toestemming van je partner.

Ook de 30-jarige Louise is een swinger en zij deed haar opvallende verhaal in de ‘S*x Files’ podcast. Haar ervaringen werden daarna gepost op verschillende grote websites.

S*ks met één man was niet voldoende
De man waar Louise nu gelukkig mee getrouwd is, was blijkbaar ook haar eerste liefde ooit.

Ze trouwde een tiental jaar geleden reeds op een een behoorlijk jonge leeftijd, maar het was al snel duidelijk dat dit niet voldoende ging zijn voor haar:

“Mijn echtgenoot was de eerste persoon met wie ik s*ks had, maar dat wil niet zeggen dat ik niet fantaseerde om ook seks te hebben met wildvreemden.”

Haar wederhelft was blijkbaar soms weken naar het buitenland voor werk en wanneer ze zich begon te vervelen tijdens die dagen, snakte ze naar avontuur en andere mannen.

Lees ook
Peter laat ontzettend harde scheten na een darmonderzoek

Toen een s*ksshop bij haar in de buurt lessen aanbood, ging er een nieuwe wereld open voor Louise:

“De lokale seksshop bood hier verschillende s*ksklassen aan met veel informatie. Eentje ging over parenclubs. Ik stuurde een bericht naar mijn man dat ik zou gaan en de rest is geschiedenis.”

S*ks met 18 heren tegelijkertijd terwijl manlief toekeek
Wat volgde was jaren vol met s*ks in parenclubs, maar Louise vertelt dat ze altijd nog een stukje verder wou gaan in haar s*ksuele fantasieën:

“Ik biechtte tegen mijn man op dat ik met meerdere mannen tegelijkertijd s*ks wou en hij was tot mijn verrassing enthousiast over het idee.

Al snel had ik daarna een orgie met 10 mannen tegelijkertijd en het voelde fantastisch.

De s*ks was geweldig, maar de gedachte dat al deze mannen daar waren voor mij alleen gaf me een machtig gevoel.”

Ook haar man die aanwezig was en toekeek kon het spektakel blijkbaar wel smaken, maar zijn vrouw Louise wou nog verder gaan:

“Ik heb daarna ook s*ks gehad met 18 mannen tegelijkertijd. Mijn echtgenoot was er natuurlijk ook bij en hij deelde met veel plezier condooms uit aan alle mannen die s*ks met mij zouden hebben op die avond.”

Lees ook
Mariska: ‘Onze zoon (16) heeft een meisje zwanger gemaakt’

Veel mensen begrijpen natuurlijk dat Louise ervan geniet als ze bemind wordt door maar liefst 18 heren, maar velen vragen zich af waar het genot ligt voor haar echtgenoot die moet toekijken hoe zijn lieftallige vrouw door 18 pretstokken wordt genomen, maar ook daar heeft Louise zelfs een uitleg voor:

“Mijn man geniet van mijn gelaatsuitdrukkingen wanneer ik aan het genieten ben. Hij lijkt dan wel een kind in een snoepjeswinkel en ik vind het ook heel opwindend om te zien hoe mijn man toekijkt.”

Voor Louise is swingen dan ook het beste wat haar huwelijk ooit is overkomen en ze raadt het iedereen aan om uit te proberen.

Al geeft ze wel nog wat tips mee: “Het is wel belangrijk om beide heel open te zijn wat je wel en niet leuk vindt. Wanneer je afspraken hebt, gaat alles ook veel beter werken.”

Duidelijk en we begrijpen best dat niet elke man wil toekijken dat zijn vrouw met 18 heren tegelijkertijd seks heeft en het liever bij ‘gewone’ partnerruil houdt.

Seksverslaafde Laurie: ‘Ik had seks met 200 mannen omdat ze het gewoon vroegen via Instagram’

Moeder keek toe hoe dochter werd verkracht, vermoord en in stukken gehakt