in ,

‘Ik ging per ongeluk van bil met mijn schoonmoeder en weet niet wat ik nu moet doen’

Voor een goed verhaal moet je op het wereldberoemde forum Reddit zijn. Daar posten mensen vaak hun meest bijzondere en unieke ervaring uit hun leven waar anderen dan op kunnen reageren en advies geven.

Eén van de meest opvallende verhalen van afgelopen weken op Reddit is wellicht degene van onderstaande man.

Deze jonge kerel was er namelijk in geslaagd om seks te hebben met de moeder van zijn huidige vriendin.

Een behoorlijk vervelende situatie en hij heeft geen flauw benul wat hij nu exact moet doen. Hij hoopte nu dat mensen wat goed advies voor hem hadden.

‘Ik had een affaire met haar moeder’
“Laat me eerst al zeggen dat ik eigenlijk niet vind dat ik hier in fout ben, maar ik moet het gewoon zeggen. Ik voel me er echt enorm slecht bij.

Zo’n 2 jaar geleden was ik 19 en ik leerde een vrouw kennen terwijl ik als personal trainer in een lokale fitness werkte. Zij was in de 40, maar zag er uit alsof ze 25 was.”

“Ze had duidelijk veel interesse in mij en vroeg om dingen te doen met elkaar waarna we meerdere keren geweldige seks hadden.

Lees ook  Schoonmaakster komt in haar blootje kuisen bij je thuis: “Kijken mag, aankomen niet”

Na enkele weken zei ze plots nadat we net seks hadden dat we hiermee moesten stoppen omdat het leeftijdsverschil te groot was. Daarna veranderde ze van fitness en ik hoorde niets meer van haar.”

“Momenteel zijn we dus 2 jaar verder en ik ben al een jaar samen met mijn huidige vriendin. Ze is fantastisch en ik ben stapelgek op haar.

Een tweetal maanden geleden ging ik voor de eerste keer kennismaken met haar ouders. Toen we voor haar huis stonden, realiseerde ik mij dat dit de woning was waar ik meerdere keren seks had met die oudere vrouw. Ik was op dat moment al in grote shock.”

“Ik dacht toen eerst dat ik dus duidelijk een type heb waar de moeder en dochter beide onder vallen. Dat klonk logisch. Ik was dus eerst aan het daten met een single moeder en nu toevallig haar dochter. Het bleek echter nog een stuk erger te zijn.”

“Wanneer haar moeder en vader plots in het deurgat stonden, deden zowel de moeder als ik het bijna in onze broek.

Lees ook  Na vaccins zweren sommigen nu zonnebrand af

Blijkbaar was zij al meer dan 20 jaar getrouwd met de vader van mijn vriendin. Ik was dus een toyboy van een getrouwde vrouw. Ik schaamde mij kapot op dat moment.”

“Enkele dagen later kreeg ik plots telefoon van de moeder van mijn vriendin. Ze vroeg om nooit iets te zeggen over de casual seks dat we vroeger hadden.

Ze zei dat mijn vriendin mij nooit zou vergeven en me voor altijd zou haten omdat ik dan degene ben die ervoor heeft gezorgd dat haar ouders zouden scheiden.”

“Binnenkort moet ik ook de feestdagen samen met mijn vriendin en haar ouders gaan vieren. Ik moet dus aan tafel zitten met de vrouw waarmee ik een affaire had, haar man en haar dochter op wie ik nu verliefd ben. Ik heb echt een groot probleem.”

Al meer dan 41.000 mensen reageerden op zijn verhaal. De meesten vonden de vervelende situatie vooral behoorlijk grappig en noemde het een echte versie van een slechte pornofilm.

Anderen gaven hem dan weer advies om met iedereen in de familie te proberen aangezien hij goed bij hen in de markt ligt.

Veel voetballers zijn geïntimideerd door de ‘sterkste scheidsrechter ter wereld’

Koppel maakt zoveel kabaal tijdens het vogelen dat heel de straat het hoort. “Precies wilde dieren!”