in ,

‘Ik gaf mijn vrouw toestemming om van bil te gaan met mijn beste vriend, een rotslecht plan’

Een opvallend verhaal op het populaire Reddit kreeg heel wat aandacht. Deze man zijn ervaring is het bewijs dat sommige mensen wel heel ver gaan om hun relatie of huwelijk te redden. Zo gaf deze man toestemming aan zijn vrouw om seks te hebben met zijn beste vriend.

‘Mijn vrouw mocht seks hebben met mijn beste vriend’
Echter is zijn verhaal het bewijs dat sommige brokken niet meer te lijmen vallen, hoe graag je het ook wil.

Hij vroeg na onderstaand verhaal om advies en tips om zijn huwelijk alsnog te redden. Andere mensen gaven hem vooral de tip om zijn vrouwen onmiddellijk buiten te smijten en we kunnen ze daar perfect in volgen.

“Ik ben 17 jaar getrouwd met mijn vrouw en we hebben twee kinderen. Onze relatie gaat al jaren niet meer fantastisch.

Zo gaf mijn vrouw aan dat ze het vervelend vindt dat ik geen kleine dingen meer voor haar doe zoals leuke tripjes plannen of een romantische date organiseren.”

“Toen mijn beste vriend zelf flink wat relatieproblemen had en uiteindelijk ging scheiden van zijn vrouw bood ik hem aan om enkele dagen bij mij op de zetel te slapen.

Lees ook  Influencer Nina Warink: 'Niet vies van poseren in lingerie'

Een heel slecht idee, zo bleek. Ik had namelijk geen idee dat hij behoorlijk veel flirt-pogingen deed bij mijn vrouw. In eerste instantie wees ze hem altijd af, maar na een tijdje gaf ze blijkbaar toch toe.”

“Toen ik het ontdekte, vertelde mijn wederhelft dat het gewoon een tijdelijke crush was. Ik zei toen dat ik alles zou doen om ons huwelijk te redden.

Ik was zelfs bereid om het toe te staan dat ze af en toe seks zou hebben met hem tot haar crush voorbij was.

Een voorstel waar ze lustig gebruik van maakt want 24 uur later ging ze al naar zijn thuis om seks met hem te hebben.“

‘Nadat ze werd gedumpt was ons huwelijk echt afgelopen’
Niet al te verbazingwekkend heeft dit aanbod zijn relatie niet meer kunnen redden, integendeel zelfs vertelde de arme kerel. Toen haar minnaar zijn vrouw aan de deur zette, was zijn huwelijk eigenlijk echt voorbij.

Lees ook  Vrouw laat liefste tatoeage zetten ter nagedachtenis aan haar geliefde hond

“Ironisch genoeg heeft hij aan mijn vrouw al snel aangegeven daarna dat hij niets meer met haar wou doen.

Hij was de situatie beu en had iemand anders gevonden. Ik had verwacht dat ze nu aan onze relatie zou willen werken, maar het tegendeel is waar.”

“Zo praat ze nu tegen mij nog maar alleen over hoe achterlijk mijn beste vriend is dat hij haar niet meer wou.

Ze heeft ook totaal geen besef van wat de impact van haar gedrag is op ons gezin. Het enige waar ze nu nog over praat, is een scheiding.

Wanneer ik aan geef dat ik echt onze relatie nog wil redden, vertelt ze mij dat het voor haar niet meer hoeft en het huwelijk al jaren geleden is afgelopen in haar hoofd.”

Tip van de dag dus heren: als je vrouw met je beste vriend seks wil hebben dan is het wellicht gewoon beter om er onmiddellijk mee te kappen.

Man wanhoop nabij door vrouw: “Ze pocht over ons seksleven, maar ik mag alleen met mezelf spelen”

8% van de mannen denkt dat ze een gorilla KO kunnen meppen in een gevecht