in ,

Hij is er nu ook in Nederland: de Happy Meal voor volwassenen

Na Amerika en Canada komt de Happy Meal voor volwassen nu ook naar Nederland. McDonald’s komt eind deze maand met deze ’tijdelijke maaltijd’. Dat laat de fastfoodketen weten op Instagram.

De klant heeft bij het bestellen de keuze tussen een menu met een grote burger of een menu met negen kipnuggets. En uiteraard is een Happy Meal niet compleet zonder een leuk speeltje. De nieuwe Happy Meal is met 12,50 euro wel een stukje duurder dan de kindervariant (4,95 euro).

Lees ook
Man ligt twee maanden dood in huis Alkmaar, zwerm vliegen op raam

Begin vorige maand begon de deal in Amerika. Het heeft dus nog even geduurd voordat de Happy Meal voor volwassenen ook in Nederland beschikbaar zou zijn. “Er zijn bij McDonald’s verschillende acties in verschillende landen. We kunnen er op dit moment dan ook geen uitspraak over doen of dit in de toekomst een onderdeel gaat zijn van ons menu in Nederland”, liet een woordvoerder van McDonald’s eerder weten.

Nostalgische gevoelens
Toch is het nu eindelijk zover en kunnen liefhebbers nostalgische gevoelens ophalen met het kindermenu voor volwassenen. Naast de keuze uit het Big Mac menu of McNuggets menu krijgen de klanten ook een speciaal collectors item speeltje, ontworpen door Kerwin Frost. Wat dat speeltje precies is, blijft nog even een verrassing maar de fastfoodketen geeft in deze video wel al het een en het ander weg.

Lees ook
Hannah moest 11 uur wachten op ambulance, en toen stierf ze

De actie is eenmalig en geldt van 27 februari tot en met 25 maart. De Happy Meal voor volwassenen is in bijna alle vestigingen te verkrijgen. Het menu is een “App Exclusive” en kan dus alleen met de McDonald’s App besteld worden.

Maurice vermoordt Manuela thuis : Zoontje (4) slaapt naast dode moeder op de grond

5 vrouwen op één dag vermoord, asielzoeker opgepakt