in

Het gaat erg slecht met de gezondheid van Linda Hakeboom: ‘Ik heb er vrede mee als mijn leven nu eindigt’

Linda Hakeboom heeft al een lange tijd borstkanker en ze is er laatst ook nog eens achter gekomen dat er nog steeds kwaadaardige cellen in haar borst zitten. ,Ik heb een mooi, rijk en vol leven gehad en als daar nu een einde aan zou komen, dan kan ik daar vrede mee hebben”, verteld Linda. Het is echter niet zo dat alle hoop nu verloren is.

Televiziering
Linda was erg blij toen ze erachter kwam dat ze een Gouden Televiziering had gewonnen voor het beste online serie. Ze besloot namelijk haar verhaal over kanker online te delen.

Lees ook  Vastende collega wordt niet meer raar aangekeken: 'Juist bewondering'

,,Ik zit momenteel weer midden in een chemokuur en mijn lichaam reageert daar behoorlijk op. Ik heb last van allerlei bijwerkingen, maar deze avond wilde ik niet missen”, laat ze weekblad Story weten.

Eerst stond Linda er erg anders in en liet ze weten dat ze er niet zeker van weet of het ooit nog goed zal komen maar dat is nu verandert: ,,Ik geloof dat ik elke uitkomst wel kan accepteren, dat was vanaf het begin eigenlijk al zo. Ik heb een mooi, rijk en vol leven gehad en als daar nu een einde aan zou komen, kan ik daar vrede mee hebben.”

Lees ook  Shengdong (25) is spoorloos verdwenen, laatst gezien bij casino Eindhoven

Linda wil ook haar leven anders indelen vanwege deze verschrikkelijk ziekte. Ze krijgt namelijk enorm veel support van haar vriend Rolf: ,,Dat vonden we nooit nodig. Maar door mijn ziekte zijn we toch anders naar bepaalde dingen gaan kijken”, legt Linda uit. ,,Ik wil niet te ver in de toekomst kijken, want mijn belangrijkste doel is om weer gezond te worden. Maar ik sluit nu niet meer uit dat Rolf en ik ooit zullen trouwen.”

Ali B is een vuile egoïst en geldwolf zegt zijn oom: ‘Hij mag doodgaan!’

Veel ophef om foto Jaimie Vaes: “Wat doet die man daar“